Haberler

Ordu-Başkan Yılmaz Misafir Öğrencileri Ağırladı

Başkan Yılmaz misafir öğrencileri ağırladıOrdu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Yerli Düşünce Derneği tarafından düzenlenen '1. Uluslararası Yerli Düşünce Gençlik Şenliği' kapsamında dünyanın dört bir yanından Ordu'ya gelen öğrencileri makamında ağırladı.

Başkan Yılmaz misafir öğrencileri ağırladı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Yerli Düşünce Derneği tarafından düzenlenen '1. Uluslararası Yerli Düşünce Gençlik Şenliği' kapsamında dünyanın dört bir yanından Ordu'ya gelen öğrencileri makamında ağırladı.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Yerli Düşünce Derneği tarafından Ordu'nun Ünye İlçesi'nde Yunus Emre Kuruluş Kampı'nda düzenlenen '1. Uluslararası Yerli Düşünce Gençlik Şenliği' için 29 ülkeden gelen yaklaşık 100 öğrenciyle Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı heyete teşekkür eden Başkan Yılmaz, Yunus Emre kampında 4 gün boyunca sizleri misafir etmeye gayret göstereceğiz. Oranın ev sahipliği bizim açımızdan başladı. Yerli Düşünce Derneğimizin sizi Türkiye'de misafir etmesi, bunun bir bölümününde Ordu olması bizim açımızdan hem heyecan, hemde mutluluk verici. Bu çerçevedede bizler Büyükşehir Belediyesi olarak çok kıymetli milletvekilimiz Metin Gündoğdu ile birlikte, sizlerin Türkiye ile ilgili hem fikir ve kanaatlerinizin oluşmasında, hemde burada edinmiş olduğunuz tecrübelerin ülkelerinize gittiğinizde paylaşılması hususunda elinizden gelen gayreti göstereceğinize hiçbir tereddüdümüz yok dedi. Milletvekili Metin Gündoğdu ise misafirperverliği ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a teşekkür etti. Misafir öğrenciler Başkan Enver Yılmaz'a çeşitli hediyelerde takdim etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Gündoğdu Enver Yılmaz Ak Parti Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title