Haberler

Operasyonda inanılmaz görüntü! Korona tedavisinde kullanılan ürünlerin bulunduğu depoda canlı balık çıktı

Güncelleme:

İstanbul Gümrük ve İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği çalışma, bazı medikal firmalarının, koronavirüs tedavisinde kullanılan malzemelerin de aralarında bulunduğu tıbbi ürünleri sahte faturayla sattıkları bilgisi üzerine gerçekleştirildi. Kaçak olarak ülkemize getirildiği belirtilen malzemeleri satan Fatih'teki 2 adresi tespit eden ekipler, eş zamanlı operasyon düzenledi.

CEZA KESİLDİ

Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre, baskında çok sayıda çeşitli markalara ait yoğun bakım maskesi, ateş ölçer, ameliyat malzemesi ve medikal ürün ele geçirildi. Baskın düzenlenen firmalardan birinde, su tesisatındaki sızma sebebiyle ürünlerin rutubetli bir ortamda muhafaza edildiği de belirlendi. İl Sağlık Müdürlüğü görevlilerince iş yeri mühürlendi. Kaçak ürünle ilgili iş yeri sahiplerine 5607 sayılı "Kaçakçılık Kanununa Muhalefet" suçu gereğince işlem yapıldı.

Operasyonda inanılmaz görüntü! Korona tedavisinde kullanılan ürünlerin bulunduğu depoda canlı balık çıktı

"BALIK YETİŞTİRMİYORUZ"

Baskın yapılan depoda, tesisattan sızan suların bir köşede toplanması ile oluşan bir su birikintisinde bulunan balıklar dikkat çekti. Polis ekiplerinin iş yeri sahibine süs balıklarını sorması üzerine "Balık yetiştirmiyoruz" dediği öğrenildi.

Operasyonda inanılmaz görüntü! Korona tedavisinde kullanılan ürünlerin bulunduğu depoda canlı balık çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (7)

...2:

BIZIM HEMEN HEMEN TÜM RESTORANTLARIMIZIN ÖN CEPHESI IYI GÜZEL, AMA TUVALET VE MUTFAKLARI COK VAHIM VE HIJYENIK DEGIL, KONTROL YOK ILGILENEN YOK,BU ARADA BELEDIYELERDE UYUMAYA DEVAM ETSIN...YURT DISINDA BIRI RESTAURANT ACTIGI ZAMAN ÖNCE MUHTESEM BIR SEKILDE TUVALETLERINE DIZAYN VERIR VE TEMIZLIGINE DIKKAT EDER, MUTAK KEZA ÖYLE..ONDAN SONRA ÖN TARAFINI DIZAYN EDERR..

3
0
yanıtYanıtla
murat:

bakin bakin size ne anlaticam bakin bakin size ne anlaticam bir balik yüzüyormus ve coronayi göreyim demis evet evet gitmis görmus.

1
0
yanıtYanıtla
koronacı:

ne var bunda deney yapıyormuş adamlar, yeni korona ilacı için

1
0
yanıtYanıtla
ALAMANYA:

Almanya''da 50 yıkdır buna benzer tek bir olay olmuş mu? Olmaz. Çünkü onlar MÜSLÜMAN: Almanlar dinlerinin emirlerine uyar, yalan söylemez sahtekarlık yapmaz, sahte fatura düzenlemez veeee asla böyle sahtekarlıklar akıllarına gelmez. Çünkü Peygamber ahlakıyla ahlaklanmışlardır. Bu yüzden de Türkiye^nin tam 9, 5 katı milli geliri vardır. Türkiye Almanları kıskanıyor.

0
1
yanıtYanıtla
Freelyshout abonesi:

Doğal habitat kurmuşlar. :)))

1
0
yanıtYanıtla
Gece:

:D

0
0
yanıtYanıtla
Seçkin:

Haber değeri olan sadece balıklardı. Bu da neydi böyle dedirtecek cinsten. Bence bu çok ilginçti ve sebebini çok merak ettim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title