Haberler

Onur İçin Çinli Doktor Freddie Fu Türkiye'ye Geliyor

UEFA Avrupa Ligi’nde Legia Warszawa ile Trabzonspor arasında Trabzon’da oynanan maçta sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan kaleci Onur’un tedavi süresini kısaltmak isteyen Trabzonspor Çinli Prof. Dr. Freddie Fu’yu Türkiye’ye getiriyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Warszawa ile Trabzonspor arasında Trabzon'da oynanan maçta sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan kaleci Onur'un tedavi süresini kısaltmak isteyen Trabzonspor Çinli Prof. Dr. Freddie Fu'yu Türkiye'ye getiriyor.

Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak'ın 6 ay sürmesi beklenen sakatlık süresinin kısaltılması için çaba harcayan Trabzonspor, ABD'nin Pittsburgh Üniversitesi Hastanesi'nde Ortopedik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Freddie Fu ile ameliyatın Türkiye'de yapılması için anlaşmaya vardı. Onur, 2010-11'de de ciddi bir sakatlık yaşamış ve ardından ABD'nin Pittsburgh Üniversitesi'nde Çinli Prof. Dr. Freddie Fu tarafından ameliyat edilmişti. Aynı doktor ile yeniden anlaşmaya varan bordo-mavililer, Onur'un ameliyatını İstanbul'da 16-17 Ekim tarihleri arasında yaptırmayı planlıyor. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Onur Recep Kıvrak Trabzonspor Freddie Fu Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title