Haberler

Ölmek üzereyken bulunan yavru köpekler, Özdemir ailesinin neşe kaynağı oldu

Güncelleme:

Ölmek üzereyken bulunan yavru köpekler, Özdemir ailesinin neşe kaynağı oldu Erzincan'da anneleri tarafından terk edilen, soğuk ve açlıktan ölmek üzere olan iki yavru köpeğe ilköğretim öğrencisi sahip çıktı.

Ölmek üzereyken bulunan yavru köpekler, Özdemir ailesinin neşe kaynağı oldu

ERZİNCAN - Erzincan'da anneleri tarafından terk edilen, soğuk ve açlıktan ölmek üzere olan iki yavru köpeğe ilköğretim öğrencisi sahip çıktı.

Yavru köpekleri sahiplenerek eve getiren ilköğretim öğrencisi Yusuf Özdemir, onların hayata tutunabilmesi için ailesinden yardım istedi. Özdemir ailesi tarafından önce veterinere götürülerek tedavileri yaptırılan iki yavru şirin köpek, daha sonra banyoları yaptırılarak karınları doyuruldu.

Birkaç gün sonra bahçeli evde yeni yerlerine alışan yavru köpekler, Özdemir ailesinin neşe kaynağı oldu.

Bahçede güzelce vakit geçiren ve mutlulukları hareketliliklerine yansıyan yavru köpekler, süt ve mamayla beslenerek 1 haftada sağlıklarına kavuştular.

Köpekleri ölmek üzereyken bulduğunu ifade eden çocuk Yusuf Özdemir, "Bir kulübenin yanında soğuktan tir tir titriyorlardı. Anneleri yoktu. Uzun süre baktım anneleri gelmedi, terk edildiklerini söyledi ağabeyler. Yüreğim dayanmadı. Onları alıp eve getirdim. Babama durumu anlattım. O da peki deyince sahiplendik, veterinere götürdük. Tedavilerini yaptırıp, aşılarını vurdurduk. Bize çok alıştılar. Bahçede onlara yer yaptık. Şimdi ailemizin birer ferdi oldular. Çok sevimliler" dedi.

Adlarını 41 ve Pamuk koyduklarını kaydeden Yusuf Özdemir, "Kısa sürede büyüyorlar. Onlarla oyunlar oynuyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Özdemir Erzincan Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title