Haberler

Okulu Basıp Müdire ve Yardımcısına Kurşun Yağdıran Polise, "Görevsizlik" Kararı!

Güncelleme:

8 yaşındaki oğluna okulda kötü davranıldığını öne sürüp okul müdiresi ve yardımcısına 18 el ateş açan polis memuru babaya "Görevsizlik" kararı verildi.

Bursa'da polis memuru baba, 8 yaşındaki oğluna okulda kötü davranıldığını öne sürerek okul müdiresi Tülay Taş ile yardımcısı Sinan Delibaş'a 18 el ateş açmıştı. Nisanda gerçekleşen olayın ardından tutuklu yargılanan İlhan Özcan hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı.

Okulu Basıp Müdire ve Yardımcısına Kurşun Yağdıran Polise, 'Görevsizlik' Kararı!

OLAY GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIMIŞTI

Olay, Bursa'da bir ilkokulda meydana geldi. Çocuk Şubede görevli olan polis memuru İlhan Özcan, oğluna okulda kötü davranıldığını iddaa ederek daha önce tartıştığı Okul Müdiresi Tülay Taş ve yardımcısı Sinan Delibaş'ı kurşun yağmuruna tuttu. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda ağır yaralanan Tülay Taş ile hayati tehlikesi bulunmayan Sinan Delibaş, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedaviye alındı.

Okulu Basıp Müdire ve Yardımcısına Kurşun Yağdıran Polise, 'Görevsizlik' Kararı!

"OĞLUMA KÖTÜ DAVRANDILAR, YARALADIM"

Gözaltına alınan polis memuru baba, 8 yaşındaki oğluna okulda kötü davranıldığı için müdire ve yardımcısını yaraladığını söyledi. Mahkemeye çıkarılan Özcan tutuklandı.

14 KURŞUN OKUL MÜDİRESİNE İSABET ETMİŞ

Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nın olayla ilgili yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, sanığın beylik tabancası ile 14'ü okul müdiresine olmak üzere, 18 el ateş ettiği ve kurşunların yaralıların belden aşağısına isabet ettiği belirtildi. Hastanede uzun süre tedavi gören Tülay Taş'ın beşinci kez ameliyat olacağının belirtildiği iddianame, İlhan Özcan hakkında, 'Kamu görevlisini, görevi sırasında kasten öldürmeye teşebbüs etmek' suçundan iki ayrı ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılması için ağır ceza mahkemesine gönderildi.

Okulu Basıp Müdire ve Yardımcısına Kurşun Yağdıran Polise, 'Görevsizlik' Kararı!

MAHKEME "GÖREVSİZLİK" KARARI VERDİ

İddianameyi inceleyen Bursa 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi, ameliyatları süren Tülay Taş hakkındaki kati raporun alınmamasını ve Sinan Delibaş'ın sadece yaralandığını, olayın öldürmeye yönelik olmadığını gerekçe göstererek 'görevsizlik' kararı verdi. Sadece'yaralama' suçundan hüküm giyen İlhan Özcan'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlhan Özcan 3.Sayfa Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (13)

Afyonlu:

Simit çal 5 sene ye 18 kurşun bence direk öldürmeye teşebbüs yaralamadan 3-4 yıl 1 yıl yat yada yatma çık dıları Adaletini sevdiğimin dünyası garibanda içeride boşu boşuna yatsın

16
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

Birine 14 kurşun sıkmak nasıl yaralama suçu anlamadım.

17
2
yanıtYanıtla
ekrem:

14 kurşun sıkmış ama torpili var yaralama olarak göstermişler -torpil ülkesi türkiye

9
3
yanıtYanıtla
...:

Hukuk biliyosan konus bilmiyosan sus beyinsiz

yanıt2
yanıt2
evren:

yuh artık ya adam 18 el ateş etmiş ama cezası yo k öylemi

10
2
yanıtYanıtla
maho:

tamamı sağlıksız bir toplumda polis ve öğretmen olmayacaksın. Bu akıl hastaları yavruluyorlar ona kralmış gibi hizmet ediyorlar, herkesin de krala hizmet etmesini bekliyorlar, çocuk da kendini kral zannediyor en ufak bir fiskede karşına bir sürü embesil dikiliyor. öğretmen istesede çocuğa hiç bir şey veremiyor, çocuk dahada azgınlaşarak okuldan çıkıyor ama polisin bu kez ilgi alanına giriyor ve polisten de itaat bekliyor kralımız ve erken biten bir ömür. Bu arada topluma verdiği zararın haddi hesabı

8
2
yanıtYanıtla
zion:

yuh. . 5. ameliyatı olacak son olacakmı belli değil, hayat onlar için eskisi gibi olmayacak sağlıklarıda peki kurşunu sıkan için ne olacak basit yaralama mı. adalet buysa dağıtanda kalsın ben almıyorum.

8
1
yanıtYanıtla
navajho:

o zaman birileri de benim çocuklarıma kötü davranırsa ben de gidip onlara ateş edebilirim öyle mi? ülkede adalet yok zaten, kanunlar polise başka normal vatandaşa farklı mı?

3
5
yanıtYanıtla
zonguldaklı:

tabi ya o devlet ona halkını korumak için degil halkına dogrultması ıcın verdı o silahı. 14 el ates etmek ne demek yaralamak için ya. 14 mermi. polis dıye buna hakkı varmı. gorevsizlik kararı nedir ya. yattıgı yerden maas alcak. ogluna kotu davranmısmıs. sen mılletın ogluna sucu kesınlesmeden neler yapıyosun. o unufarmayla sılaha guvenıp hemde. cezanın en agırını cek ıcerde

5
1
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Adamım diye sokakta geçmiş birde bu kaçıncı şiddet sen kaç kişiye kötü davrandın kim bilir bu zamana kadar bu böyle yaptıysa dışarıda insanlara kim nasıl davrandı

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title