Haberler

Okul Yaptıran İşadamından Öğrencilere İş Garantisi

Trabzon'un Of İlçesi'nde Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi'nin açılışında konuşan hayırsever işadamı Cemal Yeşilyurt, mezun olacak öğrencilere iş garantisi verdi.

Trabzon'un Of İlçesi'nde Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi'nin açılışında konuşan hayırsever işadamı Cemal Yeşilyurt, mezun olacak öğrencilere iş garantisi verdi.

Cemal Yeşilyurt ve kardeşlerinin, merhum babalarının anısına yaptırdığı Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi'nin açılış törenine eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, milletvekilleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, protokol mensupları ve davetliler katıldı.

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN MEZUNLARA İŞ GARANTİSİ

Yeşilyurt Ailesi adına açılışta konuşan işadamı Cemal Yeşilyurt, doğup büyüdüğü memleketine yatırım yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Buradan mezun olacak öğrenciler eğer Samsun'daki Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu'nu kazanır ve oradan mezun olursalar kendilerine iş garantisi de veriyorum. Yeter ki okusunlar. Bizden ne istekleri varsa yerine getirmeye hazırız" dedi.

Yeşilyurt'un ardından söz alanlar yatırımdan dolayı teşekkür etti, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz de Yeşilyurt Ailesi adına Cemal Yeşilyurt'a çeşitli hediyeler verdi. Yeşilyurt'a,  mezun olduğu Şehit Ahmet Türkkan Ortaokulu'ndaki 3 dönem karnesi de hediye edildi. Ardından tüm davetlilerin katılımıyla kurdele kesilerek okul hizmete açıldı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemal Yeşilyurt Abdil Celil Öz Kürşad Tüzmen Samsun Politika Güncel Haberler

title