Haberler

Oğuz Yılmaz Kahramanmaraş'ta konser verdi

Güncelleme:

Oğuz Yılmaz Kahramanmaraş'ta konser verdi Kahramanmaraş'ta Oğuz Yılmaz konserine yoğun ilgi!KAHRAMANMARAŞ - Ünlü sanatçı Oğuz Yılmaz Kahramanmaraş'ta bir firmanın yıl dönümü etkinliklerine katılarak konser verdi.

Oğuz Yılmaz Kahramanmaraş'ta konser verdi

Kahramanmaraş'ta Oğuz Yılmaz konserine yoğun ilgi!

KAHRAMANMARAŞ - Ünlü sanatçı Oğuz Yılmaz Kahramanmaraş'ta bir firmanın yıl dönümü etkinliklerine katılarak konser verdi.

Kahramanmaraş'ta birinci yıl dönümünü kutlayan bir firmanın etkinliklerine katılan Oğuz Yılmaz, firma önünde kurulan sahneye çıktı. Etkinlikler kapsamında bir yandan şarkılarını söyleyen Yılmaz, diğer yandan firmanın çekilişini de yaparak, kutudan çektiği şanslı isimleri firma tarafından verilen hediyelerle buluşturdu.

Oğuz Yılmaz'ın konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, çekiliş aralarında sahneye çıkan hayranlarını kırmayan sanatçı, hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektirdi. Konserin bir bölümünde ise Yılmaz, sahneye çıkan çocuklarla oynayarak şarkılarını söyledi. Çekilişlerin tamamlanmasının ardından program sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Oğuz Yılmaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title