Haberler

Öğrencilerden Başkan Gülcüoğlu'na Teşekkür Ziyareti

Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü S. Burhannetin Akbaş ve öğrencileri Belediye Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü S. Burhannetin Akbaş ve öğrencileri Belediye Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Okullarına yapılan spor kompleksi için teşekkürlerini ileten Okul Müdürü ve öğrenciler farklı yarışmalarda kazandıkları madalya ve kupaları da Başkan Gülcüoğlu'na sundular.

Başkan Gülcüoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Geleceğimiz olan çocuklarımızın her alanda kendilerini geliştirmeleri ve geleceğe daha iyi hazırlanmaları adına her zaman onların yanındayız. Onların eğitim ve gelişimlerine katkı sunma adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada en büyük destekçileri olacağız" dedi.

Okul Müdürü S. S. Burhannetin Akbaş ise;" Başkanımız sağ olsunlar her konuda bizlerin yanında oldular. Şimdi ise okulumuzun yanına Bünyan'ın en büyük ve görkemli park ve spor alanını inşa ediyorlar. Kendilerine şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şinasi Gülcüoğlu Bekir Öztürk Yerel Haberler

title