Haberler

Öğrenciler Göz Taramasından Geçti

Manavgat Koleji İlköğretim Birinci Kademede Öğrenim Gören 135 Öğrenci, Özel Vizyon Göz Merkezi Tarafından Göz Taramasından Geçirildi.

Manavgat Koleji İlköğretim Birinci kademede öğrenim gören 135 öğrenci, Özel Vizyon Göz Merkezi tarafından göz taramasından geçirildi.

Özel Vizyon Göz Merkezi yetkilisi Dr. Ahmet Okan Evrin, amaçlarının göz problemi olan çocukların tespiti yaparak, bu çocukların uygun tedaviye yönlendirilmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Evrin, "Bölgemiz sıcak bir iklime sahiptir. Bu yüzden katarakt, göz tansiyonu gibi hastalıklar bölgemizde sıkça görülmektedir. Kurumumuz bu tür hastalıklara karşı önleyici hekimlik hizmeti vermektedir" dedi.

Gün boyu süren göz taramasında bazı öğrencilerde göz hastalığı olduğu tespit edilerek, okul yönetimine bildirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Manavgat Koleji İ.Ö.O. Müdürü Seyfullah Ekim, "Davetimizi kabul ederek okulumuza gelen Vizyon Göz Merkezi, 135 öğrencimizin göz taramasını gerçekleştirmiştir. Göz taramasının amacı öğrencilerimizin ailelerinin tespit edemediği göz kusurlarını tespit edip ailelerini ve öğretmenlerimizi bilgilendirmektir" diye konuştu.

(AK-ŞT-SÇ-Y)

28.12.2007 17:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title