Haberler

Öğrenciler dezenfektan standı yapmaya başladılar

Güncelleme:

Balıkesir Manyas'ın kırsal Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından dezenfektan standı yapımı sürüyor.

Balıkesir Manyas'ın kırsal Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından dezenfektan standı yapımı sürüyor.

Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerince Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından COVİD-19'dan korunma ve önleme amaçlı olarak önce Manyas ilçesinde görev yapan öğretmenler için yüz koruyucu siperlik maske üretimi yaparken diğer yandan da dezenfektan standı yaparak satışa sundular. Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kadri Kılıç önderliğinde, öğretmen ve öğrencileri ile birlikte okullarında bulunan döner sermaye kapsamında ülke üretimine katkıda bulunmak amacı ile dezenfektan standı üretimi yapmaya başladıklarını, bu kapsamda Covid-19 pandemisinden korunma ve temizlik amacıyla okulların da dezenfektan stantları üretimine başladıklarını söyledi. Öğrencilerin çalışması ve öğretmenlerin rehberliğinde şu ana kadar 120 adet stant üretimi gerçekleştirdiklerini ve teslimini yaptıklarını belirtti. Yine ihtiyaç olması halinde üretime devam edeceklerini vurguladı. Yine çevrenin ihtiyaçları doğrultusunda yeni üretim ve araştırma çalışmaları devam etmekte olduğunu Çalışma ve üretim planlamaları içinde salça çekme makinesi, ceviz kurutma makinesi ve çevre ihtiyaçlarına uygun üretim planlamalarının bulunduğunu söyleyen okul Müdürü Kadri Kılıç, amaçlarının toplumun ve çevrenin ihtiyaçları doğrultusunda ve öğrencilerin alanlarıyla ilgili üretimlerin devam edeceğini bu şekilde hem okulun döner sermayesinin hem de öğrencilerin pratiklerini geliştirerek para kazandırmak olduğunu belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Anadolu Lisesi Balıkesir Manyas Salur 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title