Haberler

Oğlunu kaybeden usta sanatçı Hümeyra, cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandı

Güncelleme:

Usta sanatçı Hümeyra'nın hayataını kaybeden 47 yaşındaki oğlu Sadık Bigat, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde ayakta durmakta zorlanan acılı anne, oğlunu merak edince evine gitmiş cansız bedenle karşılaşmıştı.

Sanatçı Hümeyra'nın 47 yaşındaki oğlu Sadık Bigat, dün evinde ölü bulundu. Bigat için Zincirlikuyu Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye gelen Hümeyra'nın taziyeleri kabul ederken, ayakta güçlükle durduğu görüldü.

SANATÇI DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Tiyatro ve dizi oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan ile Nilgün Belgün'ün yanı sıra Halit Ergenç, Engin Öztürk, Özge Özpirinççi, Berrak Tüzünataç, Meriç Aral ve sanat camiasından çok sayıda kişi de zor gününde Hümeyra'yı yalnız bırakmadı. Bigat'ın cenazesi kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Oğlunu kaybeden usta sanatçı Hümeyra, cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandı

"SÖZÜN BİTTİĞİ YER"

Cenaze törenine gelen Nilgün Belgün, "Bir anne evladını kaybetti. Bundan daha acı ne olabilir? Ne konuşabilirim? Sözün bittiği yer. Çok üzgünüm" şeklinde konuştu.Ahmet Mümtaz Taylan ise, "Allah Anneciğine, sevenlerine sabır versin. Çok zor. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Başka söyleyecek bir şey yok" dedi.

NE OLMUŞTU?

Edinilen bilgiye göre; oğlu Sadık Bigat'la en son 10 Ağustos Pazartesi günü telefonda konuşan Hümeyra, dün defalarca aramasına rağmen ulaşamayınca, meraklanarak oğlunun Nişantaşı'ndaki evine gitti. Bir yakınına daire kapısını açtıran sanatçı, oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde, eşi İstanbul dışında olan Sadık Bigat'ın geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi.

Oğlunu kaybeden usta sanatçı Hümeyra, cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandı

Oğlunu kaybeden usta sanatçı Hümeyra, cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zincirlikuyu Hümeyra Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

türkan iyigün:

degerli insan hümeyraya allahim sabir versin evladinin mekani cennet olsun isiklar icinde uyusun

33
5
yanıtYanıtla
Yazik:

isik nedir ya Allah islah etsin sizleri

yanıt4
yanıt2
Işık:

Işığı beyninde yakacaklar sen o mezara bi gir nekir le münker gelince görürsün ışığı, Allah rahmet eylesin denir, inancın yoksa da ışık mışık deme , çok üzüldüm falan yazar insan

yanıt0
yanıt3
BUNAK:

Humeyrayi bilmiyosam, oglunu heç bilmem loooo, Hahha

4
26
yanıtYanıtla
dnz:

insan ol bence sen kimseyi bilmene gerek yok zaten kuru cahil.

yanıt12
yanıt0
MİKRO:

Saygı duymayı da bilmediğin kesin ! Nasıl dangalakça bir yorum bu !

yanıt3
yanıt0
Semavi:

Hıristiyanlarda, Yahudilerde ve Müslümanlarda hatta bütün dinlerde cenazeye saygı vardır kadınlar başlarını örter ve daha uzun elbiseler giyerler. Bunlar neyin nesi Allah aşkına nedir bu cehalet??

5
20
yanıtYanıtla
Tülay:

Ölüm herkez için kaçınılmaz bir sondur kimseyi dIş görünüşüyle yargılamayın hele ki bu bir anne ise Ateş düştüğü yeri yakar ecısı olan desinler için süslenmez Allah rahmet etsin acılı anneyede kocaman sabr ı cemil ihsan eylesin.

yanıt2
yanıt0
bendeniz:

günahsa ona günah kardeş sana mı yargılama konumuz evladını kaybetmis bir insan gereğini söyle geç gerisiden sana ne herkez kendine

yanıt0
yanıt0
Eşitlik:

Demet akalın da ölecek şeyma subaşı da. Bir annenin veya babanın ölen evladına üzülmeli ama ölümün çaresiz olduğuna da inanmalı.

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title