Haberler

Oğluna camiyi sevdirmeye çalışan baba takla atarak namaza durdu

Güncelleme:

Sakarya'da bir baba oğluyla birlikte camiye gitti. Baba takla attıktan sonra namaza başlarken, cami içinde dolaşan çocuk da bir süre sonra takla attı ve namaz kılmaya başladı. Bu durum herkes tarafından merak edilirken, babanın oğluna camiyi sevdirmek için böyle bir hareket yaptığı ortaya çıktı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan Yunus Emre Camii'nde meydana gelen olayda, cemaatin namazın farzını kıldığı sırada oğlu ile içeri giren baba çorabını giydikten sonra takla atarak cemaatle namaza durdu. Babasını gören çocuk ise camii içinde birkaç tur attıktan sonra babasının yaptığı hareketi tekrar ederek namaza durdu.

CAMİYİ SEVDİRMEK İÇİN YAPMIŞ

Yaşanan bu olay caminin güvenlik kamerasına yansırken, görüntüler yüzlerde tebessüm oluşturdu. Baba ve oğlu tarafından yapılan bu hareket camidekiler tarafından merak edildi. Takla atarak namaza duran babanın oğluna camiyi sevdirmeye çalıştığı, bu yüzden böyle bir hareket yaptığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sakarya Akyazı Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (207)

Kemal Öztürk:

Ne yapsanız boş. Uydurma dinler, hayali tanrıları ve sözde ibadetlerinin saçma olduklarını elbet kavrayacaktır yeni nesiller.

14
111
yanıtYanıtla
Elim yanlışlıkla yukarı başparmağa gitti:

Yoksa negatife basacaktım

yanıt9
yanıt6
Gülay can:

Sensin uydurma . Cahil!

yanıt2
yanıt0
Müslim:

Sevmiyorsanız yada sempati dahi duymuyorsanız susunda insan sansınlar allah sizin kalbinizden merhametini rahmetini aldıysa biz ne yapa biliriz ki

yanıt6
yanıt0
Müslim:

Allah sizden rahmetini merhametini almışşa biz ne yapa bilirizki

yanıt2
yanıt0
Haklı:

Ne derseniz diyin haklı

yanıt0
yanıt1
Yeni nesil:

Elhamdülillah neye inandığımızı bilerek öğrenerek iman ediyoruz! Neyse ki şanslısınız inandığınız yoklukta değil cehennem de var olacaksınız Siz inandığınız yokluk karanlığın

yanıt4
yanıt0
Karamürsel sepeti:

He hee... Ölünce toprak olacağız boşluğa gideceğiz, üzerimizde ot bitecek onu gelip inek yiyecek felan filan.. Doğa ana yenilerimizi yapacak, onlarda aynı malum... Ateistlikte gram mantık olsa oluşumlarında maymunları baz almazlardı. Vay anam vayy. Bu mantıktaki insanlarla aynı dünyada yaşıyoruz ne yazık vayy...

yanıt3
yanıt1
man x:

big bangi var eden enejiyi arastir .

yanıt0
yanıt0
Mete Yasarbas:

Statü sahibi birimisiniz merak ettim gercekten

yanıt0
yanıt0
Tüm 207 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title