Haberler

Öfkeli baba, kızını dövmekle suçladığı kız öğrencileri böyle kovaladı

Güncelleme:

Arkadaşlarıyla tartışan kızının kendisine şikayeti üzerine öfkeden deliye dönen baba yaşları 13 olan 3 kız çocuğunun peşine düştü. Peşine düştüğü kız öğrencilerden birini yakalayarak darp etmeye çalışan babaya olay yerinde esnaf engel oldu.

Bursa'nın İznik ilçesinde kızını döven kız öğrencileri kovalayıp darp etmek isteyen veli güvenlik kameralarına yakalandı. Çarşıda bir kız öğrenciyi yakalayarak darp etmeye çalışan öfkeli babaya esnaf bir kadın engel oldu.

ARKADAŞLARIYLA TARTIŞAN KIZ, DURUMU BABASINA ANLATTI

Edinilen bilgiye göre, başka bir ilkokulda okuyan P. B (13) ile diğer bir ilkokulda okuyan A.B (13), E.A (13) ve S.M (13) bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı. P.B, durumu babası E.B'ye anlattı. Sinirlerine hakim olamayan öğrenci velisi, üç kız öğrencinin peşine düştü.

ARAYA GİREN ESNAF, OLASI BİR DARP OLAYINI ENGELLEDİ

Veli E.B, kız öğrencilerden birini yakalayarak, Çini Çarşısı'nda kovalaya başladı. Araya esnaf girdi. Korkan kız öğrenciyi sinirli velinin elinden kurtarmaya çalışan Sema S. de arbedenin arasında kaldı. Küçük kız arbede sırasında yere düştü. Esnaf öğrenciyi kafeteryaya sokarak korudu. Sinirli veli esnafın elinden kurtulup kafeteryadaki kıza doğru koştu. Ancak yine engellendi. Esnaf olay yerine polis çağırdı. Veli E.B. gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İznik Haberler

500

Yorumlar (10)

başkent 06:

Ne yanı şimdi haksız mı bu baba!!

14
3
yanıtYanıtla
HAKLI:

AMA YİNE DE ŞİDDET GÖSTERMEMESİ GEREKİRDİ.

yanıt1
yanıt1
VELİ:

Yeni nesil ahlaksız bir kız topluluğu var ağızlarında küfür ve şiddete eğilimli. Okullarda çete kurup öğrencilere şiddet uygulayan. . Bunları sopalamadan adam olmazlar. Hangi veli olsa aynısını yapar.

12
1
yanıtYanıtla
özgür empati:

Şiddet şiddeti doğurur adam haklı iki tokattan bir şey olmaz ders alması önemli korkutmak amaçlı.

5
2
yanıtYanıtla
Brütüs:

Darp edilmeye çalışılan Kızın velisi de devreye girerse, sıkıntı büyük. Emniyet bunu düşünmüştür sanıyorum.

4
1
yanıtYanıtla
....:

Çocuğun bile olsa kendinden küçük çocuğu kovalayıp dövmek midir çözüm? günden güne ülkecek adaletten uzaklaşıyoruz. . .

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

karsımdaki ne olursa olsun cocuk yaşlı kadın söz konusu cocugum olunca hic farketmez hic birinin önemi yoktur.

1
3
yanıtYanıtla
Bekulah:

Yeni nesilin ne millete ne devlete faydası var. . . .

2
1
yanıtYanıtla
Adem:

Bazı veliler dişiyle tırnağıyla zorla çocuğunu okutmaya çalışsa da bazı alie eğitimi almamış kız erkek farketmez bu çocuklara bir şekilde engel olmaktadır. Okullarda yaptırım yok. O adamın yaşadığı durumu bilmeden yorum yapmak doğru olmayacaktır.

2
0
yanıtYanıtla
Deli Ama Dahi:

kim bilir o kıza ne yaptılar da adam sinirlendi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title