Haberler

Ofis şıklığında ölçülü giyime minimal dokunuşlar

Güncelleme:

Minimal giyim son yıllarda sezon trendi olmanın yanı sıra bir yaşam tarzı olarak karşımıza çıkmaya başladı. Minimalizm olarak da tanımlanan bu stilde kullanılan parçalar, renkler, kumaşlar belli özelliklere sahip. Ofis kombinlerinde ölçülü giyim detayları neler? Minimal giyim tesettür kombin önerileri neler?

Ofis kombinlerinde aranan şıklığı sağlayan parçalar, yalın olarak karşımıza çıkıyor. Sezonun trendleri değişse bile bazı giyim ürünleri dolabımızda her zaman durur. Ofis şıklığını sağlamak için tercih edilebilecek ölçülü giyim, minimal stil ile birleşerek çok daha hoş bir görünüm sunmaya başladı.

OFİS KOMBİNLERİNDE ÖLÇÜLÜ GİYİM DETAYLARI

Parlak renkler, basic elbiseler gibi birbirinden çok zıt parçaların yer aldığı ofis kombinlerinde şıklığı sağlamak için yalın ve minimal giyim önemli bir ayrıntıdır. Koyu renk giyimin ofis kombini için doğru bir ayrıntı olması da minimal giyim ile silinen fikirlerden biri oldu. Hayatımıza daha soft renkler, minimalizm ile dahil oldu ve tercih edilmeye başlandı. Renklerin basit uyumu ile yapılan kombinler sayesinde uğraşsız şıklığın sahibi olmak oldukça kolay.

Ofis şıklığında ölçülü giyime minimal dokunuşlar

Ölçülü giyim çerçevesinde üretilen tesettür kombin tasarımları geniş renk skalası ile de dikkat çekiyor. Ofis kombinlerinde etek ceket takımları, modelleri, tasarımları büyük ilgi görüyor. Bunların yanı sıra ölçülü giyime uygun olarak kombinlenen pantolon tunik veya pantolon gömlek kombinleri de rağbet gören ürünler arasında yer alıyor.

MİNİMAL TESETTÜR KOMBİN ÖNERİSİ

Giyim tarzları arasında sezonun en çok beğenilen stili olan minimal tesettür kombin, ofis şıklığının öne çıkan detaylarını sunuyor. Kış sezonunda kat kat giyinirken hem yalın olmak hem de renk uyumunu sağlamak zorlu bir süreç olsa da; alışveriş hayatınıza yansıttığınız alışkanlıklar ile stilinizi çok daha kolay kombinleme aşamasına getirebilirsiniz.

Ofis şıklığında ölçülü giyime minimal dokunuşlar

Rahatlığı ve şıklığı bir arada arayanların tercihi olan minimal giyim tarzı tesettür ölçülü giyimin vazgeçilmez bir başlığı. Tek rengin veya aynı rengin tonlarının tercih edildiği kombinlerde yalınlık öne çıkarken; küçük detaylar ise büyük beğeni topluyor.

Kaynak: Haberler.com / Moda

Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title