Haberler

'Ödemiş İçin Birlikte Çalışacağız"

İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olan Ödemiş’in gelişimi için Kaymakamlık ve Belediye birlik ve beraberlik içinde çalışarak hizmet edecek.

İzmir'in en güzel ilçelerinden biri olan Ödemiş'in gelişimi için Kaymakamlık ve Belediye birlik ve beraberlik içinde çalışarak hizmet edecek.

Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem ve belediye meclis üyeleri, ilçe kaymakamı Abdullah Dölek'i makamında ziyaret etti. Seçimlerden sonra ilk ziyareti Kaymakamlığa yaptığı ifade eden Başkan Mahmut Badem ; "Göreve geldiğinizden bu yana ilçemiz için yaptığınız çalışmaları biliyor ve takdir ediyoruz. Belediyemize bağlanan yeni mahallerinin durumu konusundaki bilgi birikimi, tecrübesi ve fikirlerinden yararlanmak istiyoruz. Projelerimizi birlik ve beraberlik içinde üreterek, Ödemiş'in gelişimine katkı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi

Belediye Başkanı Mahmut Badem ve meclis üyelerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Abdullah Dölek ise; "Siyaseten göreve gelmiş olsanız dahi sizler artık Ödemişlilerin belediye başkanı ve Ödemişlilerin meclis üyelerisiniz. Tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet etmek için bu görevlerdeyiz. Ödemiş; caddeleri, sokakları, parkları, ovaları, yaylaları ile ülkemizin ender ilçelerinden biridir. Kentimizin ekonomik alanda gelişimi konusunda süs bitkileri ve süt ürünleri sektöründe yaptığımız çalışmalarla, belirli bir noktaya geldik. Bundan böyle hep birlikte çalışarak, Ödemiş'i en üst seviyelere çıkaracağımıza inanıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Dölek Mahmut Badem Ödemiş İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title