Haberler

Etçi Nusret'in Memleketine Yaptırdığı Külliye Tamamlanmak Üzere

Güncelleme:

Sosyete kasabı Nusret'in doğum yeri olan Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyede sona gelindi. Temeli 10 Temmuz'da atılan külliye 20 Nisan'da açılacak.

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla dünya çapında üne kavuşan et restoranı sahibi Nusret Gökçe'nin, doğum yeri olan Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliye tamamlanmak üzere. 4 bin metrekare üzerine yapılan külliyede cami, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasilhane bulunuyor.

TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILAMAMIŞTI

İş yoğunluğu nedeniyle Nusret Gökçe'nin 10 Temmuz 2017'de telekonferans yöntemiyle eşlik ettiği temel atma törenine babası Faik Gökçe (65), Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mevlüt Doğan, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Efsal Gülcü, Kadın Kolları Başkanı Tülay Çevik, Şenkaya Müftüsü Kazım Ünsal başta olmak üzere yaklaşık 300 kişi katıldı.

Etçi Nusret'in Memleketine Yaptırdığı Külliye Tamamlanmak Üzere

"20 NİSAN'DA AÇILMASI DÜŞÜNÜLÜYOR"

Cami, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasilhaneden oluşan külliyede son aşamaya gelindi. Külliyenin şantiye sorumlusu ve aynı zamanda yakın akrabası olan Abdurrahman Gökçe, "Külliyedeki caminin özelliği içi ve dışının mermer olması. Ayrıca 17 metre yükseklikte tek kubbesi olan bir cami. Bahçe duvarlarının tamamı da mermerden yapılıyor. Külliyenin 20 Nisan'da açılması düşünülüyor" dedi.

KÖY HALKI GURUR DUYUYOR

Paşalı köyü halkı 2 yaşındayken köyden ayrılan Nusret Gökçe ile her zaman gurur duyduklarını ve sayesinde muhteşem bir esere kavuştuklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Şenkaya Erzurum Paşalı Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (69)

Dadaş:

E Bir DADAŞ, ada bu yakışır .

50
2
yanıtYanıtla
serkan:

Nusret bende bir elazığlı olarak seninle gurur duyuyorum.

42
2
yanıtYanıtla
.,:

bende edirneli olrak seninle gurur duyarım beya

yanıt1
yanıt0
HORASYUS:

lan bu nusrette icki satilmiyo mu yobazlar cevap verin icki parasiyla cami nasil oluyo cevap verin cevapppp

14
7
yanıtYanıtla
YOBAZ:

İçkiden kazanılan para istenilen yere harcanılabilir sayın Horasyus, zira günah paraya değil o günahı işleyene yazılır. (Fetva niteliğinde değildir. )

yanıt4
yanıt2
Satoshi:

ulan içkilerden de vergi alınıyor devletin yaptırdığı camilerde o vergilerden yapılıyo bu ne saçma bir yorum

yanıt0
yanıt1
SANANE:

Ne alaka arkadaşım ben haftanın 5 günü çiçiyorum ama 5 vakit namazımıda kılıyorum onun günahı benim boynuma sen kimsinde böyle laf ediyorsun sözde dindar kafir

yanıt1
yanıt1
HORASYUS:

sagolasin ''yobaz'' boyle mantikli kibar cevaba boynum kildan incedir dogrudur.

yanıt5
yanıt1
aaa:

Devletin yaptırdığı camiler derken? Camileri dernekler topladıkları paralarla yaptırıyor.

yanıt1
yanıt0
,,,,,,,,,,,,,f:

Soytarı

2
18
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title