Haberler

Nurettin Ergin ve Soner Ergin Tutuklandı

İstanbul'da Bir Suç Örgütü Liderine Yönelik Suikast Hazırlığında Oldukları İddiasıyla Gözaltına Alınan ve Adliyeye Sevk Edilen "Nuriş" Lakaplı Nuri Ergin'in Oğlu Nurettin Ergin ve Soner Ergin'in de Aralarında Bulunduğu 6 Kişi Tutuklandı.

İstanbul'da bir suç örgütü liderine yönelik suikast hazırlığında oldukları iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen "Nuriş" lakaplı Nuri Ergin'in oğlu Nurettin Ergin ve Soner Ergin'in de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy serbest bırakılırken, Soner Ergin, Nurettin Ergin, Nejat Ergin, Zeynel Ergin ile Şebnem Ergin'in de aralarında bulunduğu 9 kişi mahkemeye sevk edilmişti. Soner Ergin, Nurettin Ergin, Nejat Ergin, Zeynel Ergin ile Şebnem Ergin'in de aralarında bulunduğu 9 kişi, "suç işlemek için örgüt kurmak", "kurulan örgüte üye olmak", "silahla tehdit", "ruhsatsız silah bulundurmak" ve benzer suçlardan mahkemeye sevk edilmişti. Mahkemece

sorgulanan Nejat Ergin, Zeynel Ergin ve eşi Şebnem Ergin serbest bırakılırken, "Nuriş" lakaplı Nuri Ergin'in oğlu Nurettin Ergin ve Soner Ergin'in de aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cezaevinde bulunan Nuri Ergin'in tutuklanan oğlu Nurettin Ergin, adliye çıkışında, "Bu aileyi kimse yıldıramayacak, öldürsünler bizi" diye bağırdı. Tutuklanan şahıslardan bazıları adliye kapısında bekleyen ailelerine seslenerek, "Seviyoruz sizleri" dedi. Bazı tutuklular ise görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi.

(YM-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title