Haberler

Nikahtan 3 Gün Sonra Aynı Motosiklette Can Verdiler

Bursa'da motosikletleri ile kırmızı ışıkta beklerken TIR'ın çarpması sonucu can veren genç çift Orhangazi'de son yolculuğuna uğurlandı.

Bursa'da motosikletleri ile kırmızı ışıkta beklerken TIR'ın çarpması sonucu can veren genç çift Orhangazi'de son yolculuğuna uğurlandı. Hüseyin ve Rabia Mülayim çiftinin cenazelerinin Hürriyet Mahallesi'ndeki evlerine son kez getirilişlerinde gözyaşları sel oldu. Çiftin evliyken bir dönem kısa süreli bir ayrılık yaşadıkları ve kazadan 3 gün önce yeniden nikah kıyarak evlendikleri de belirlendi.

SON KEZ EVLERİNİN ÖNÜNE GETİRİLDİ

Kaza sonrasında Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlanan Hüseyin ve Rabia Mülayim çiftinin cenazeleri sabah saatlerinde Orhangazi'ye getirildi. Çiftin cenazeleri daha sonra cenaze aracı ile Hürriyet Mahallesindeki evlerinin önüne getirildi. Cenazelerin evin önüne geldiği esnada Rabia Mülayim'in annesi Gülay Karaca, çiftin oğulları Ercan Mülayim ile diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Hüseyin ve Rabia Mülayim'in yakınları tabutlara sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Burada çift için dualar edildi helallik alındı. Hüseyin ve Rabia Mülayim'in cenazeleri daha sonra evlerinin önünden alınarak Hürriyet Cami avlusuna getirildi. Talihsiz çiftin yakınları burada taziyeleri kabul etti. Mülayim çifti Hürriyet Cami'inde kılınan cenaze namazının ardından Yeni İlçe mezarlığında yan yana defnedildi. Çiftin cenaze törenine Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, ilçe müftüsü Yusuf Tuna ile birlikte yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı,

Kazadan 3 gün önce nikah yapmışlar

Feci motosiklet kazasında hayatını kaybeden Hüseyin ve Rabia Mülayim çiftinin uzun süre önce evlendikleri ancak bir süre önce de kısa süreli bir ayrılık yaşadıktan sonra kazadan 3 gün önce yeniden nikah masasına oturarak nikah tazeledikleri belirlendi. 38 yaşındaki Hüseyin Mülayim ve eşi Rabia Mülayim'in fabrikada işçi olarak çalıştıkları öğrenildi.

(Musa Öztürk /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Adli Tıp Kurumu Orhangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title