Haberler

Nihat Özdemir'den Önemli Açıklamalar

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Teknik Direktör Arthur Zico'nun Sezon Sonuna Kadar Takımın Başında Kalacağını Söyleyerek, "Fenerbahçe, Türkiye'nin Kurumsallaşmış Yegane Kulübüdür. Medyada Yazılıyor Diye Ne Hocamızı Ne de Bir Futbolcumuzu Göndeririz" Dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Teknik Direktör Arthur Zico'nun sezon sonuna kadar takımın başında kalacağını söyleyerek, "Fenerbahçe, Türkiye'nin kurumsallaşmış yegane kulübüdür. Medyada yazılıyor diye ne hocamızı ne de bir futbolcumuzu göndeririz" dedi.

Başkan Vekili Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin Samandıra Tesisleri'nde TFF 1. Lig takımlarından Karşıyaka ile yaptığı hazırlık maçının devre arasında medyada çıkan haberler ile ilgili bir açıklama yaptı. Teknik Diretör Arthur Zico'nun sezon sonuna kadar takımın başında kalacağını belirten Başkan Vekili Özdemir, "Bugün bazı televizyon kanallarında teknik direktör Zico ile ilgili altyazılar geçti. Bu altyazılardan sonra bazı basın mensubu arkadaşlarımız yönetim kurulu üyelerimizi aradı. Bu haberlerde

yönetimimizin Zico ile bir toplantı yaptığı ve bazı radikal kararlar alındığı ifade edildi. Şu bilinmelidir ki başkan ve yöneticilerimiz her ortamda ve her yerde sorun varsa hocamızla oturup konuşabilir, sorunları tartışabilir. Bu, bizim kendi içişimizdir. İçişlerimizle ilgili konularda medyanın çok dikkatli ve saygılı davranmasını talep ediyoruz. Biz nasıl medyanın içişlerine karışmıyorsak, onların da bizim içişlerimize karışmamasını istiyoruz. Bugün Zico ile bir toplantı yapmadık. Böyle bir toplantı

yaparsak da bunu saklamayız, ifade ederiz. Takımımız ilk maçta yenildi. Futbolda her sonuç var, normaldir. İstanbul Büyükşehir Belediyespor iyi oynadı ve galip geldi" dedi.

Fenerbahçe kulübünün artık kurumsallaştığını ifade eden Özdemir, "Hatta Fenerbahçe Türkiye'nin kurumsallaşmış yegane kulübüdür. Medyada yazılıyor diye ne hocamızı ne de bir futbolcumuzu göndeririz. Bu tip kararları Fenerbahçe yönetimi verir. Zico ile 1 yılık daha sözleşmemiz var. Zico bu senenin sonuna kadar takımın başında kalacaktır. 'Zico gidecek, Capello gelecek' gibi yakıştırmalar yersizdir. Medya biraz daha dikkatli olmalı. Biz nasıl sizlere saygılı davranıyorsak, medyanın da bize saygı

göstermesini istiyoruz. Geçen yılın şampiyonuyuz. Kadrodan gidenler ve gelenler oldu. Daum teknik direktörken sezonun ilk maçında İstanbulspor'a hem de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 3-0 mağlup olmuştuk ama o sezon sonunda şampiyon olmuştuk. Takımımıza güveniyoruz. Turkcell Süper Lig'de şampiyon olacağız, kupayı da alacağız. Avrupa'da en iyisi yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakipleri Anderlecht ile ilgili olarak ise Özdemir, "Anderlecht Belçika şampiyonu, iyi bir ekip. Ama biz Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı kesinlikle ölçü değil. Geçen yıl Avrupa maçlarında iyi bir futbol ortaya koyduk. Bu sezon da hedefimiz olan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Vekili Özdemir, basın mensuplarının Appiah'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ve transfer ilgili sorularına ise, "Appiah ilgili hiçbir sorunumuz yok. Çok ağır bir ameliyat geçirdi. Anderlecht ile oynayacağımız rövanş maçına yetişebileceğini düşünüyoruz. UEFA'ya takım kadrosunu verdik. Şu anda transfer gündemimizde değil. Böyle bir şey olursa sizinle paylaşırız. Şu anda transferlerle ilgili bir çalışma yok. Şampiyonlar Ligi'ne kaldıktan sonra transfere ihtiyaç olduğunu düşünürsek, o zaman gerekeni

yaparız" dedi.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title