Haberler

Niğde'ye Bu Yıl 3 Milyon 616 Bin Lira Köydes Ödeneği Ayrıldı

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi kapsamında Niğde'ye bu yılki ödeneğin 3 milyon 616 bin 770 lira olduğu açıklandı.

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi kapsamında Niğde'ye bu yılki ödeneğin 3 milyon 616 bin 770 lira olduğu açıklandı.

AK Parti Niğde milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, KÖYDES projeleri hakkında yazılı açıklama yaptı. Vekiller, 2015 yılı KÖYDES Projesi ödeneklerinin il bazlı dağılımının İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığını hatırlatarak, Niğde'ye 3 milyon 616 bin 770 ödenek ayrıldığını açıkladı.

Kavaklıoğlu, projenin 2005 yılından bu yana başarılı bir şekilde uygulandığını belirterek, "KÖYDES projesinin İçişleri Bakanlığı nezdinde yürüttüğü son derece önemli bir kalkınma hamlesidir. 2005 yılında başlatılan bu hamle ile içme suyu sıkıntısı yaşanan köyler başta olmak üzere tüm köyler desteklenmiş ve köylerin altyapıları tamamlanmıştır. Proje kapsamında içme suyu işlerinin yanı sıra kanalizasyon, küçük ölçekli sulama ve yol hizmetleri sunuldu" ifadelerini kullandı.

Projenin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü aktaran Kavaklıoğlu, şöyle devam etti:

"Ödeneği başarılı bir şekilde yöneten üst yönetim ve il özel idaresi 2005 yılından bu yana köylerimizde içme suyu ve kanalizasyon yapımında eksik bırakmamıştır. 2010'lu yıllara geldiğimizde ise KÖYDES ödeneğini standart geliştirmeye yönlendiren idaremiz yol standardını yükseltmeye yönelik çalışmalar yürütmüştür. 2015 yılı ödeneği ile birlikte de köylerimizde ihtiyaç duyulan tüm alanlar kilitli parke ile kaplanacak."

Selvi de KÖYDES projesiyle her köye hizmet götürüldüğünü vurguladı. Niğde'de başarılı bir şekilde yürütülen projelerden birinin de KÖYDES olduğunu ifade eden Selvi, "Ödeneği yöneten valimiz Necmeddin Kılıç ve ekibi bugüne kadar hakkaniyetli ve adil bir dağılımla tüm köylerimizde herhangi bir ayrıma gitmeksizin işlerini yürütmüşlerdir. Bu son derece önemli bir husustur. Bizim felsefemiz de bunu gerektirir. 2015 yılı ödeneğinin de aynı doğrultuda dağıtılacağından hiçbir kuşkum olmamakla beraber ödeneğin köylerimize hayırlı olmasını temenni ederim" ifadelerine yer verdi. - Niğde

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Selvi Ak Parti Köydes Niğde Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title