Haberler

Niğde'de Trafik Kazaları: 2 Ölü, 6 Yaralı

Niğde'de İki Ayrı Trafik Kazalarında 2 Kişi Öldü, 1'i Ağır 6 Kişi Yaralandı.

Niğde’de iki ayrı trafik kazalarında 2 kişi öldü, 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Kayseri - Adana yolu Sazlıca Beldesi yakınlarında meydana geldi. Kayseri’den Adana istikametine giden Arif Kılavuz (35) idaresindeki 58 AC 966 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen Abdullah Hekim (41) yönetimindeki lahana yüklü 51 DZ 369 plakalı kamyon kafa kafaya çarpıştı. Kazada lahanalar yola saçılırken, ağır yaralanan iki sürücü Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı. Arif Kılavuz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Henüz tamamlanmamış otoyolda meydana gelen kazada ise henüz 16 yaşında olan Abdürrahim Arıkan, 51 KC 604 plakalı kamyonet ile Adana’dan Niğde istikametine doğru giderken yolu kısaltmak için inşaatı devam eden otoyola girdi. Arıkan’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak durabilen kamyonda sürücü Arıkan olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonda bulunan yolculardan Tahsin, Ufuk, Hasan Arıkan ile Selçuk Özçelik ve H.Emin Yağbasan yaralı olarak Ulukışla Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Her iki kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

(TA-İP)

05.11.2007 16:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title