Haberler

Niğde'de Terör Protestosu

Hakkari'de 12 Askerin Şehit Edilmesinin Ardından, Niğde Cumhuriyet Meydanı'ndaki 10 Kişilik Grubun Sloganı Bir Anda Eyleme Dönüşerek Teröre Lanet Yağdı.

Hakkari'de 12 askerin şehit edilmesinin ardından, Niğde Cumhuriyet Meydanı'ndaki 10 kişilik grubun sloganı bir anda eyleme dönüşerek teröre lanet yağdı.

Hakkari'de 12 askerimizin şehit edildiği haberi Niğde'de tepkilere neden oldu. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan 10 kişilik grubun, terörü lanetlemek için attığı slogan bir anda toplumsal tepkilere neden oldu. Meydanda bulunan insanların sloganlara eşlik etmesi ve terörü lanetlemesi üzerine harekete geçen grup her metrede artan sayısı ile Şehitliğe kadar yürüyüşe geçti. Dr. Sami Yağız Caddesi'nin tek şeridini trafiğe kapatıp sloganlar eşliğinde Şehitliğe yürüyen grup bir anda binlerce insanın katılımı ile

çoğaldı. Bazı vatandaşlar, evlerinin balkonunda tepkili kalabalığı alkışlarıyla desteklerken, bazı vatandaşlar ise pencerelerine bayrak astı.

Tekbirler eşliğinde şehitliğe gelen vatandaşlar bu sefer sessizce şehitliğe girdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından dua eden vatandaşlar, şehitlerin huzurundan yine sessizce ayrıldı. Öte yandan şehitlikteki mezar başlarına gelen bazı vatandaşlar, akrabaları olmayan şehitler için dualar okudu. Bir anda alevlenen ve tepki yürüyüşü ile teröre lanet yağdırılan yürüyüşün ardından, MHP İl Başkanlığı tarafından yeni bir yürüyüş düzenlendi.

Ulukışla ilçesinden de 2 bin 500 kişilik bir grup teröre karşı lanet yürüyüşü düzenledi. Yürüyüş esnasında E-90 Karayolu kısa süreli trafiğe kapandı. Öte yandan, Niğde'de bir grup da Askerlik Şubesi'ne giderek "askere alınmak istiyoruz" diye dilekçe verdi.

(TA-FM-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
title