Haberler

Eski eşini öldüren, kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

Güncelleme:

Niğde'de, ailesiyle yaşayan eski eşi Süheyla Yılmaz ile konuşmak için evine giden şahıs dehşet saçtı. Evdekilerle tartışan şahıs, eski eşini öldürdü, kayınvalidesini ve kayınbabasını yaraladı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Niğde'de eski eşini öldüren, kayınvalidesi ve kayınbabasını yaralayan kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, B.K, Şah Süleyman Mahallesi Cabbar Sokak'ta ailesiyle yaşayan eski eşi Süheyla Yılmaz ile konuşmaya gitti.

Eski eşini öldüren, kayınvalidesini ve kayınbabasını yaralayan zanlı tutuklandı

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, KAYINVALİDESİ VE KAYINBABASINI YARALADI

Evdekilerle tartışan B.K, eski eşi Süheyla, annesi Meral ve babası Ahmet Yılmaz'ı bıçakla yaraladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ekipler, Süheyla Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Meral ve Ahmet Yılmaz, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Eski eşini öldüren, kayınvalidesini ve kayınbabasını yaralayan zanlı tutuklandı

GÖZALTINA ALINAN ZANLI TUTUKLANDI

Asayiş Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan sonra kaçan zanlı B.K'yi, Yeşilburç köyü yakınlarında gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Öte yandan, zanlının olaydan sonra kaçarken yanına aldığı kızına zarar vermediği ve dayısına bıraktığı öğrenildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Niğde Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (6)

H2O:

Acaba nasıl delirttiler adamı...

5
9
yanıtYanıtla
İnsan:

Senin kız kardeşin de öldürülüp baban ve annen yaralnsa sanıyorum yine aynı soruyu sorardın. Belli ki aynı kafadansın.

yanıt1
yanıt0
AA:

Hayırsız insan hayırsız damat asın gitsin ahlaksızı ayrılmışsın gitmişsin daha neyin peşindesin

4
3
yanıtYanıtla
ADAM:

BİLMEDEN KONUŞMA DİLİN KISALIR.

yanıt0
yanıt0
Maraba:

idam gelmeli.yeter artik..referandum istiyoruz

2
4
yanıtYanıtla
Dirilis:

Bugun okudugum 3 oldu boyle hsber..toplu katledin kadinlari ugrasmayin bu nedir boyle aile kavrami bitmis ulkede evlemeyin yeni nesil gencler dahs serseri ilerde farki olmucak.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title