Haberler

Nezih Tuncay'a Son Yolculuğunda Büyük Vefasızlık

Güncelleme:

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren usta oyuncu Nezih Tuncay, son yolculuğuna sanat camiasının büyük vefasızlığı ile uğurlandı.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve önceki gün vefat eden 'Devekuşu Kabare' oyuncularından Nezih Tuncay (72), dün son yolculuğuna uğurlandı.

BÜYÜK VEFASIZLIK

Maltepe Merkez Camisi'ndeki cenaze törenine Cihat Tamer, Sabriye Kara, Erhan Yazıcıoğlu, Necmi Yapıcı, Burçin Terzioğlu, Emin Olcay'ın dışında ünlü katılmadı.

SEMİH TUNCER: KİMSEYİ SUÇLAMANIN ANLAMI YOK

Oğlu Semih Tuncer kimseyi vefasızlıkla suçlamanın anlamı olmadığını söylerken babasının vasiyeti gereği Maltepe Mezarlığı'na anneannesinin yerine defnedildiğini söyledi.

Cenaze töreninden kareler;






Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nezih Tuncay Maltepe Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

SERVET:

Eee klasik sanatçı hareketleri. . . gezi olaylarına daha çok katılıyorlardı, bide akp lik bir durum yok ortada, olsa hemen muhalefet olmak için katılacaklar. . . bu sanatçılar çok vefalı insanlar. . .

13
3
yanıtYanıtla
mermerci:

merhum bir iki dizide oynadı diye, herkes işi gücü bırakıp cenazeye mi gelecek, tiyatro kökenliler yani yakınlık hissedenlerin çoğu katılmış, yakınlık hissetmeyeni zorla mı getireceksiniz, bu haber conta yaktığınızın ispatıdır

0
14
yanıtYanıtla
ZIYNET:

SENDE AYNISINI YASARSIN INSALLAH

yanıt6
yanıt0
YÜCE TÜRK EVLADI:

ALLAH RAHMET EYLESİN. İYİ OYUNCUYDU

13
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

SANATÇILAR İLK ÖNCE KENDİ ARALARINDA BİRLİK VE BERABERLİK OLSUNLAR ONDAN SONRA ÇIKIP KİMSE SANATÇILARA DESTEK OLUP SAHİP ÇIKMIYORLAR DEMESİNLER!

12
0
yanıtYanıtla
vatan sağolsun:

hep aynı haber hangi sanatçının cenazesi kalabalık olmuş ki bunların hayat anlayışı bu vefasızlık

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title