Haberler

    New Orleans Pelicans Pes Etmiyor! Timberwolves'u Devirdiler

    NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada New Orleans Pelicans, Minnesota Timberwolves'u 100-88 mağlup etti.

    Batı Konferansı'nda Oklahoma City Thunder ile play-off mücadelesi veren New Orleans Pelicans, son maç öncesinde Minnesota Timberwolves karşısında sürpriz yapmadı ve maçı kazandı.

    Anthony Davis - Eric Gordon - Tyreke Evans üçlüsü ile skor üreten Pelicans, Thunder'ın Trail-Blazers'ı yendiği akşamda Timberwolves'u rahat mağlup etti.

    "Play-off vizesi alacağımıza emindik ama sakatlarımız ve ucu ucuna kaybettiğimiz çok maç oldu" şeklinde açıklamalar yapan Anthony Davis, maçı 24 sayı 11 ribaund 5 asist 2 top çalma ve 6 blok gibi muazzam istatistiklerle tamamladı. Tyreke Evans ve Eric Gordon da 22'şer sayı atarak galibiyete önemli katkı yaptı. Takımdaki temsilcimiz Ömer Aşık da 24 dakika sahada kaldığı maçta 6 sayı 6 ribaundluk istatistik tutturdu.

    Minnesota Timberwolves ise maça çaylak oyuncuları ile tutunmaya çalıştı. Smaç yarışması şampiyonu Zach LaVine 25 sayı 5 ribaund 7 asist ile oynarken, Andrew Wiggins de 15 sayı attı.

    Geriye sadece 1 maç kalan sezonda New Orleans Pelicans evinde ligin en formda takımı San Antonio Spurs'ü ağırlayacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Minnesota Timberwolves Anthony Davis Eric Gordon New Orleans Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title