Haberler

Merada otlayan koyunlara bir anda kurt sürüsü saldırdı! 50 koyun telef oldu

Güncelleme:

Nevşehir'de besici Cemil Abay, 100 koyununu otlamaları için meraya götürdü. Koyunların otladığı sırada merayı bir anda kurt sürüsü bastı. 50 koyun kaçmayı başarırken, 50 koyun kurtlar tarafından telef edildi.

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde besicilik yapan Cemil Abay, koyunlarının uğradığı kurt saldırısı nedeniyle büyük üzüntü yaşadı. Abay'ın koyunlarını otlatmak için meraya çıkardığı sırada bir anda saldıran kurtlar, 50 koyunu öldürdü. Bölgede bulunan diğer koyunlar ise kaçmayı başardı.

Merada otlayan koyunlara bir anda kurt sürüsü saldırdı! Kaçamayan 50 koyun acı şekilde can verdi

İŞ MAKİNESİYLE GÖMÜLDÜLER

Abay, 100 koyununu otlatmak için Aşağıbarak köyündeki meraya götürdü. Koyunlar, merada otlarken, bir anda gelen kurtların saldırısına uğradı. Ölen koyunlar iş makinesiyle gömüldü.

KÖYLÜLER BULUNMALARINA YARDIM ETTİ

Olayla ilgili konuşan Aşağıbarak köyü muhtarı Yaser Kavak, "Besici Cemil Abay arkadaşımızın koyunları merada çok sayıda kurdun saldırısında öldü. Saldırı sonrasında panikleyen 50 koyun da mera alanından kaçmış. Köylülerimizin yardımıyla koyunlar bulundu. Bu yönde ortaya konulan dayanışma gerçekten önemli. Köylü kardeşlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hacıbektaş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title