Haberler

    Netflix İlk Orijinal Türk Filmi Yarına Tek Bilet'in Fragmanı Yayınlandı

    Güncelleme:

    Netflix orijinal Türk yapımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor, Netflix orijinal Türk dizilerinin sayısı hızla artıyor. Netflix Türk dizileri kadar Netflix Türk filmleri de aranıyor.

    Netflix orijinal Türk yapımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor, Netflix orijinal Türk dizilerinin sayısı hızla artıyor. Netflix Türk dizileri kadar Netflix Türk filmleri de aranıyor. Ozan Açıktan'ın yönettiği, başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger'in paylaştığı Yarına Tek Bilet, platforma özel orijinal ilk Türk filmi olacak. Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet'in fragmanı da izleyicilerle paylaşıldı.

    Netflix'in İlk Orijinal Türk Filmi Olacak

    Online, internetten film-dizi izleyenlerin en çok tercih ettiği platform olan Netflix'de Türk yapımlarının sayısı hızla artıyor. Hakan: Muhafız (The Protector), Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi olmuş, dizi dünya genelinde büyük ilgi görmüştü. Sonrasında da Atiye, Rise of Empires: Ottoman, Aşk 101 gibi pek çok Netflix orijinal Türk dizisi izleyicilerle buluştu. Netflix orijinal Türk yapımlarına yakın zamanda bir yenisi eklendi. 19 Haziran 2020'de sadece Netflix'de yayınlanacak Yarına Tek Bilet filmi, platformdaki orijinal ilk Türk filmi olacak.

    ??♥? https://t.co/bieY6qD9v4

    — Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniiz) June 8, 2020

    Netflix Yarına Tek Bilet Filmi Konusu Ne?

    Son olarak Çukur dizisinde oynayan Dilan Çiçek Deniz ile Netflix orijinal Türk dizilerinden Atiye'de gördüğümüz Metin Akdülger'in başrol oyuncusu olarak yer aldığı Yarına Tek Bilet Netflix filmi, Ankara'dan İzmir'e giden bir trende yolları kesişen iki yabancı, çalkantılı ve şaşırtıcı biçimde bağlantılı aşk geçmişleri sayesinde yakınlaşarak bambaşka bir diyara sürüklenmelerini göz önüne seriyor.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Dilan Çiçek Deniz Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title