Haberler

#NBASundays maçında Miami Heat evinde Utah Jazz'ı konuk ediyor!

Güncelleme:

NBA 2K18'in sunduğu NBA Sundays maçları her Pazar birbirinden dev maçları basketbol severler ile buluşturmaya devam ediyor.

7 Aralık Pazar günü Miami Heat'in, Utah Jazz'ı konuk edeceği heyecan dolu maç TSİ 23:30'da, S Sport ve NBA League Pass'te basketbol severleri bekliyor.

Heat ve Jazz arasındaki basketbol karşılaşmasında maçın sakin geçeceğini düşünmeyin. Utah, hücum anlamında çok iyi taktikler uyguluyor ve iyi fırsatlar bulmaya çalışıyor. Miami'nin hücumu, Goran Dragic ve Dion Waiters'ın isabetli şutlarının yanı sıra oldukça başarılı bir performans gösteren Whiteside'ı da besliyor. Her iki takımda da etkili üç sayı kullanan oyuncular bulunuyor. Utah takımında Joe Ingles ve Miami'den Wayne Ellington üçlük sıralamasında iyi bir noktadalar. Her iki koç da taktiksel risk alma konusunda dikkat çekiyorlar.

Heat, son 13 maçta Hassan Whiteside'ın eksikliğine rağmen, 500'ün üzerinde bir sayı elde etti. Sol dizindeki sakatlıkla mücadele eden Whiteside, 2 Ocak'a kadar Miami'nin son üç maçında görev aldı. Whiteside sağlıklı olduğu zaman rakipler için ligin elit rebound ve blokçularından biridir. Miami, Goran Dragic'in liderliğinde (16.5 mbs) en az 10 sayı ile oynayan sekiz oyuncuya sahip durumda. Dion Waiters ile birlikte Heat'in dış alan rotasyonunu, Josh Richardson, Tyler Johnson ve Wayne Ellington oluşturuyor. Whiteside'ın yanına yeni gelen Kelly Olnyk, öne ise James Johnson ve çaylak Bam Adebayo katıldı. Heat ile 10. sezonunda olan Spoelstra, All-Stars'a sahip olmamasına rağmen son yıllarda takımı ile iyi bir performans sergiledi. Bu, kendisinin ve Pat Riley'nin son 20 yılı aşkın bir süredir Miami'de kurmuş olduğu düzenin bir kanıtıdır.

Heat Takım Liderleri: Goran Dragic (16.5 mbs): Hassan Whiteside (12.2 mbr): Goran Dragic (4.5 mba)

Utah'da Gordon Hayward dönemi, 27 yaşındaki All-Star'ın bu yaz Boston Celtics takımıyla imzaladığı sözleşme ile aniden sona erdi. 51 galibiyetin elde edildiği bir sezonda, play-off'ların ikinci turunda kaybetmek büyük bir darbe oldu. Rudy Gobert 2017-18 sezonunda sakatlıklarla mücadele etti ve 19 maçı kaçırdı. Rodney Hood ve Joe Johnson da bu sezonun önemli bir bölümünü kaçırdılar. Bazı aksiliklere rağmen, Utah hala play off rövanş istikametinde. Jazz'ın en büyük öyküsü, takımın liderliğine soyunan çaylak Donovan Mitchell'in performansı oldu (18,2 ppg). 21 yaşındaki guard, güç ve atletikliğinin karışımıyla tüm ligin en heyecan verici oyuncularından biri oldu. Ricky Rubio, koç Quin Snyder'ın tercihlerinden dolayı biraz yavaş bir başlangıç yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Joe Johnson Joe Ingles Miami Heat Utah Jazz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title