Haberler

Nazlı Mengi: "Barış Manço'ya Aşıktım"

Güncelleme:

Daha önce Barış Manço'nun 'Can Bedenden Çıkmayınca' isimli şarkısı ile çıkış yapan yazar ve şarkıcı Nazlı Mengi, Şubat ayında Sinan Akçıl bestesi ile müzikseverlere yeniden merhaba diyecek.


Milliyet Cadde yazarı Nazlı Mengi, OnurAkayMedya'dan İsmail Gökgez'le röportaj yaptı. Cadde'de nasıl yazar olduğunu ve Barış Manço ile olan çok özel bir anısını ilk kez anlatan Nazlı Mengi, annesi usta gazeteci ve yazar Ruhat Mengi ile birlikte, 4 yaşındayken efsane sanatçı Barış Manço'nun evine bakın nasıl gitmiş.

ŞUBAT AYINDA ÇIKIYOR!

Aynı zamanda yaptığı başarılı albümlerle müzik piyasasında da büyük beğeni toplayan Nazlı Mengi'den, yeni şarkı müjdesi geldi. "Gurur Duyarım" isimli bir Sinan Akçıl şarkısını, Şubat ayında müzikseverlere sunmaya hazırlanan Mengi, "Hep hareketli şarkılar yaptım, bu sefer beni çok etkileyen bir aşk şarkısıyla çıkacağım." dedi.

"BARIŞ MANÇONUN EVLİ OLMASINA ÇOK SİNİRLENMİŞTİM"

"Anne babadan, eğitimlerden stajlardan sonra iş artık oraya gelmişti. Zaten edebiyat hocalarım da bana yazar ol derdi hep. Cadde'ye yazılarımı gösterdim, deneme yazıları yazdım, bir buçuk ay boyunca hep deneme yazısı yolladım. O dönemde yayın yönetmenimiz Çınar Oskay'dı, kabul etti beni, öyle yazmaya başladım." ifadeleri ile nasıl yazarlığa adım attığını anlatan ünlü yazar Nazlı Mengi, efsane sanatçı Barış Manço ile ilgili anısını da şöyle anlattı:

"4 yaşında her gün Barış Barış Barış diye ağlıyormuşum gece gündüz annem dayanamıyor, adreslerini buluyor ve beni götürüyor. Apartmandan içeri girdiğimizde Barış'ın o sıra koşarak merdivenlerden indiğini hatırlıyorum ve annem durduruyor onu. Barış Bey ben artık bununla uğraşamıyorum size getirdim diyor. İşini gücünü bırakıp bizimle birlikte Lale Abla da evde eve dönüyor, hep beraber oturuyoruz. O gün çekilmiş fotoğraflarımız var benim suratım beş karış. Çünkü Lale Abla'yı görmüşüm, Barış Manço'nun evli olmasına çok sinirlenmişim, ben aşığım ya! Kendimi hiç çocuk olarak da görmüyorum o zaman (Gülüyor) Sonra annemle çok yakın arkadaş oldular ve ben de kendisini yakından tanıma fırsatına sahip oldum. Hiçbir zaman Barış Abi, Barış Amca diyemedim her zaman Barış dedim çünkü aşıktım. Dünya üzerinde tanıyabileceğiniz en muhteşem insanlardan ve tabii ki gelmiş geçmiş en efsane sanatçılardan Barış Manço... "Adam Olacak Çocuk" programına katılmayı hiçbir zaman kabul etmedim, çünkü onun karşısında çocuk değildim bana sorsanız! Onun kaybı benim için hayatımın en büyük üzüntülerinden biriydi ve hâlâ her sesini duyduğumda gözlerim dolar."

Kaynak: Bültenler / Magazin

Barış Barış Sinan Akçıl Ruhat Mengi Barış Manço Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

İsmail GÖKGEZ:

Hayatta insanın yaptığı işin emeğini, meyvesini alması kadar güzel bir şey daha olamaz. Emeğe destek verdiğiniz için teşekkür ederim, çok özel bir röportaj yaptık biz! :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title