Haberler

Nazilli İş Dünyası İftarda Buluştu

Nazilli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (NASİAD) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğini iş dünyasını bir araya getirdi.

Nazilli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (NASİAD) tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğini iş dünyasını bir araya getirdi.

İlçe protokolünün buluştuğu iftar yemeğine Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan, AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Belediye Başkanı B. Kuvvet Erim, İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ertuğrul Acartürk, Nazillili işadamları, resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan NASİAD Dönem Başkanı Mustafa Takmaklı; "Dernek olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizde yine bir arada bulunmanın sevincini yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da inşallah yine bir arada bu iftar sofralarında bulunmaya çalışacağız. Nazilli'de bulunan tüm iş adamlarımızı, ilçe yöneticilerimizi ve milletvekilimizi bir arada görmek inanın bizleri çok mutlu ediyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Turan Mehmet Okur Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title