Haberler

Nazilli Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Yapıldı

Nazilli Belediyesi Şubat Ayı Meclis toplantısı yapıldı.

Nazilli Belediyesi Şubat Ayı Meclis toplantısı yapıldı. Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya Başkan Vekili Erkin Özbek başkanlık yaptı.

Nazilli Belediyesi Meclis Şubat 2017 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20 maddesi gereği, Nazilli Belediyesi Meclis Salonunda Nazilli Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek Başkanlığında yapıldı. Meclis Toplantısında 4 gündem maddesi, 2 de ek gündem maddesi görüşüldü.

Meclis toplantısının ilk gündem maddesinde geçtiğimiz günlerde görevi başında kaza sonucu şehit olan Polis Hasan Özdemir'in isminin Yeşil Mahalledeki parka verilmesi oybirliği ile karar verildi. Toplantının ikin gündem maddesinde yer alan İsabeyli Mahallesi 11. Cadde C Bloktaki içkili mekanın ruhsatının verilmesi oybirliği ile kabul edildi. Üçüncü madde ise kamyoncular garajının Kamyoncular Kooperatifi ve nakliye şirketine tahsisi görüşüldü ve alınan kararın iptal edilmesi meclis üyelerinin oy birliği ile onaylandı. Gündemin son maddesinde yer alan 2017 gelir tarifesine ilaveler yapılması görüşüldü ve meclis üyelerinin kararıyla oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis toplantısında görüşülen ek gündem maddelerinde Dallıca Mahallesi 166 adada 3901,50m²taşınmaz üzerinde yapılacak olan 32 adet konutun için Nazilli Belediyesinin garantör olmasına ve Belediye Başkanı H. Haluk Alıcık'a yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi. Diğer ek gündem maddesinde ise Pirlibey Mahallesi 126 adada 1.187,19m² taşınmaz üzerinde yapılacak olan 12 adet konut projesinin iş ve işlemleri için Nazilli Belediyesi'nin garantör olması ve Belediye Başkanı H.Haluk Alıcık'a yetki verilmesi de oybirliği ile karara bağlandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Özdemir Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
title