Haberler

Naz Mila kimdir? Nereli, kaç yaşında? Naz Mila mesleği nedir?

Güncelleme:

Son olarak yaptırdığı dövme ile yurt dışı gazete sayfalarında bile haber olan Naz Mila, ismini ilk olarak izdivaç programıyla duyurmuştu. Son dönemde en çok merak edilen isimler arasında yer alan Naz Mila kimdir? Naz Mila kaç yaşında, aslen nerelidir? Naz Mila mesleği nedir?

Naz Mila kimdir? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. İngiltere'de Daily Mail ve The Sun, 'Dövme yaptıracağınız kişinin İngilizce bilip bilmediğinden emin olun' haberleriyle gündeme gelen Naz Mila ile ilgili detaylı bilgilere ve biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Naz Mila kaç yaşında, aslen nerelidir?

NAZ MİLA KİMDİR?

Naz Mila Azerbaycan asıllıdır. Adını ilk olarak izdivaç programıyla duyuran Naz Mila, Zuhal Topal'ın sunuculuğunu yaptığı 'Evleneceksen gel' adlı programın popüler gelin adayları arasında yer alıyordu.

Programın sonlanması ardından sosyal medya hesaplarından sıkça cesur paylaşımları ile adından söz ettiren Naz Mila, 1992 yılında dünyaya geldi. Naz Mila'nın eski evliliğinden 2021itibarıyla 13 yaşında Milana isminde bir kızı var.

Sosyal medya platformu Youtube, Instagram ve TikTok videoları ile gündeme gelen Naz Mila'nın instagram'da @nazmila_ kullanıcı adıyla yer almakta. Naz Mila'nın instagram'da 1.3 Milyon takipçisi bulunmakta.

2019 Mayıs ayında sevgilisi Gürkan ile dünya evine girdi.

NAZ MİLA'NIN MESLEĞİ NEDİR?

Seneler önce katılmış olduğu bir evlilik programında yaptığı hareketlerle dikkat çeken ve tanınan Naz Mila, 'Zehirli Tohumlar' filminde rol aldı. Naz Mila'nın oyunculuk yapması herkesi şaşırttı.

Naz Mila bu haberi sosyal medyadan duyurunca binlerce beğeni ve yorum topladı. Arkadaşlarının tebrik mesajlarını sosyal medyadan paylaşan Naz Mila geçtiğimiz günlerde göğsünü açarak verdiği pozla dikkat çekmişti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Instagram Naz Mila Naz Mila Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title