Haberler

Natkho: Galatasaray'la Pazarlık Halindeyiz

Güncelleme:

Rubin Kazan'la sözleşmesi biten Bibras Natkho, G.Saray'la pazarlık halinde olduklarını söyleyerek "Mancini gibi bir isme hayır diyemezsiniz." dedi.

Galatasaray'ın, Rubin Kazan'ın kontratı biten İsrailli futbolcu Bibras Natkho ile ilgilendiği iddia edildi. Rus ekibiyle kontratı sona eren ve kendisine gelen teklifleri reddeden Natkho iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

HAYIR DEMEK ZOR

İsrailli ön libero, Mancini tarafından bizzat istendiğini iddia ederken, İtalyan teknik adamın iki sene önce Manchester City'i çalıştırırken de kendisini transfer etmek istediğini belirtti. G.Saray'dan teklif gelirse memnun olacağını belirten Natkho, "Mancini gibi bir isme hayır diyemezsiniz fakat şu anda her şey pazarlık aşamasında ve imzalanmış bir belge yok. Sanıyorum ki gelecek hafta durum daha net bir hale gelir" ifadelerini kullandı.

MİLAN İDDİASI

25 yaşındaki Natkho'nun adı Real Betis ve Stuttgart gibi takımlarla geçerken İtalyan medyası da İsrailli futbolcunun Milan'a transfer olacağını iddia ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bibras Natkho Rubin Kazan Galatasaray Milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title