Haberler

Nainggolan'a Üç Talip

Bu sezon gösterdiği performansla büyüklerin dikkatini çeken Radja Nainggolan’ı Milan, Juventus ve Inter istiyor.

Serie A'da sezonun başarılı takımlarından Cagliari'nin kadrosu Ocak ayı transfer dönemi nedeniyle önemli tehdit altında.

Telles'te pürüz

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'la dedikodusu da çıkan Davide Astori'nin yanında Lorenzo Ariaudo ve özellikle de Radja Nainggolan, her an takımdan ayrılabilirler.

Noel öncesi basına açıklama yapan Cagliari Başkanı Massimo Cellino'nun "Her oyuncumuzu istediğimiz seviyede teklifler gelirse satabiliriz" açıklamasından sonra İtalya'nın büyükleri özellikle Nainggolan için sıraya irdiler.

Yaklaşık 10 milyon euro'luk fiyatıyla takımın en değerli oyuncusu durumundaki Belçikalı milli oyuncu için birçok takımın istekli olduğunu söyleyen Cagliari sportif direktörü Nicola Salerno, TMW'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Roma'dan 7.5 milyon euro

"Evet bu doğru, Milan özellikle Nainggolan'la ciddi bir şekilde ilgileniyor. Ama Milan'ın yanında Juventus ve Inter de oyuncumuz için istekliler. Şu anda küçük temaslarımız devam ediyor. Teklifleri değerlendirme aşamasındayız."

Davide Astori ve Lorenzo Ariaudo için de konuşan Salerno, "Eğer Astori için bir teklif gelirse elbette bunu da değerlendireceğiz ama şu anda öyle bir durum mevcut değil. Ariaudo'nun Sassuolo'ya transferiyse her an gerçekleşebilir. Durumun netleşmesini bekliyoruz. Mauricio Pinilla ise takımda kalacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Radja Nainggolan Juventus Milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title