Haberler

Murat Yakın, Rusya'da 2'de 2 Yaptı

Güncelleme:

Rusya Premier Ligi ikinci hafta karşılaşmasında Dinamo Moskova ile Spartak Moskova başkent derbisinde karşı karşıya geldi.

Murat YAKIN, RUSYA'DA 2'DE 2 YAPTI

Siyamend KAÇMAZ, Moskova-DHA

Rusya Premier Ligi ikinci hafta karşılaşmasında Dinamo Moskova ile Spartak Moskova başkent derbisinde karşı karşıya geldi. Spartak Moskova geçen hafta 2 gol atarak galibiyetin mimarı olan Artem Dzyuba'nın attığı 2 golle başkent derbisinde gülen taraf oldu.

Khimki Arena'da gerçekleşen karşılaşmanın henüz başında Dinamo Moskova 4.dakikada 1-0 öne geçti. Ancak Murat Yakın'ın çalıştırdığı ve Serdar Taşçı'nın formasını giydiği kırmızı-beyazlılar 17'de Artem Dzyuba ile önce beraberliği 51'de de galibiyeti getiren golü buldu.

Geçen hafta Rubin Kazan'ı 4-0 yenen Spartak Moskova, bu hafta da Moskova derbisinde Dinamo'yu 2-1 yenerek 2'de 2 yapmış oldu.

Haftanın diğer karşılaşmalarında ise temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz'in formasını giydiği Rubin Kazan, Terek Grozny ile 1-1 berabere kalırken, Zenit ise evinde Torpedo Moskova'yı 8-1 yendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Spartak Moskova Dinamo Moskova Murat Yakın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title