Haberler

Murat Tulga Buyruk İmza Gününde Okurları İle Buluştu

Güncelleme:

'Tanrı Allah'ın Neresinde?' adlı kitabının altıncı baskısı gerçekleşen Murat Tulga Buyruk okurları ile D&R Zorlu Center'daki imza gününde bir araya geldi.

Tasavvuf penceresinden bakarak kuantum düşünce sisteminin derinliklerine inen Buyruk, kitabında varlık, yokluk, hiçlik, sonsuzluk ve evren kavramları ile tasavvufun ve kuantum düşüncesinin izlerini sürüyor.

Tasavvuf ve Kuantum Eğitmeni Murat Tulga Buyruk, büyük ilgi gören ve geçtiğimiz günlerde altıncı baskısı yapılan 'Tanrı Allah'ın Neresinde?' adlı kitabının D&R Zorlu Center'da gerçekleşen imza gününde okurları ile buluştu.

Buyruk, 30 yıla yakın aralıksız sürdürdüğü tasavvuf felsefesi ve bilimsel okumalarının ardından, kuantum düşünce sistemi ve tasavvuf arasındaki şaşırtıcı ilişkilerden yola çıkarak kaleme aldığı "Tanrı Allah'ın Neresinde?" adlı eserinde, hakikat arayışına okurları da katarak madde ve mana aleminde derin bir yolculuğa çıkıyor.

Hakikat insanın özünde

Tasavvuf felsefesi ve kuantum düşünce sistemi hakkında eğitim seminerleri de düzenleyen Buyruk, tasavvufta amaçlananın kişinin "kendi "öz"ünü bilmesi demek olduğu kaydediyor. Buyruk bu bilişin, kişinin kendi gizemini, kendinden kendine tecelli eden Allah manalarının (Esma) açığa çıkışını yaşamaya başlaması anlamına geldiğini söylüyor. DNA'larımızda kayıtlı olan kendi yüceliğimizin ne demek olduğunun hatırlanmasıyla "kozmik bilincin" açığa çıktığını dile getiren Buyruk, kişinin kendi kendini hatırlamayı unuttuğunu hatırladığı an farkındalığın açığa çıktığını ve kişinin halifeliğini yaşamaya başladığını vurguluyor. Buyruk, "Tanrı Allah'ın Neresinde?" kitabının en basit tanımıyla kişinin kendi özüne yolculuğu olduğunu da sözlerine ekliyor.

Murat Tulga Buyruk kimdir?
Murat Tulga Buyruk, 1985 yılında geçirdiği bir kaza nedeniyle üç buçuk ay komada kaldı. Doktorların artık umudunu kestiği bir anda yaşama tutunmayı başaran Buyruk, o günden sonra gözlerini bambaşka bir boyuta açtı. Hayata, evrene ve Allah kavramına ilişkin araştırmaları sırasında birçok önemli ismin rahle-i tedrisinden geçen Buyruk, Allah'la kainatın ve kuantumun gizlerine açılan bir yolda buldu kendini. Uzun yılların çalışmaları sonunda "Tanrı Allah'ın Neresinde?" adlı kitabını kaleme alan Buyruk, günümüzde inançla ilgili çarpıtılan gerçekleri ve evren olarak adlandırılan hologramı anlatmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zorlu Center Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title