Haberler

Murat Dalkılıç, Sevgilisi Hande Erçel'den Ayrıldığını Doğruladı

Şarkıcı Murat Dalkılıç, 10 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Hande Erçel ile ayrılığını "Gördüğünüz gibi yalnızım" cevabıyla doğruladı.

Eğlenmek için bir mekana giden Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel'le ayrıldığını doğruladı. Muhabirlerin "Sevgiliniz Hande Erçel'den ayrıldığınız doğru mu?" sorusuna "Gördüğünüz gibi yalnızım" cevabını verdi.

İHANET YÜZÜNDEN BİTTİ

İddialara göre Murat Dalkılıç ile Hande Erçel'in ilişkisini ihanet ve ilgisizlik bitirdi. Sevgilisine ihanet ettiği sorusu karşısında yüzü asıldı, sessiz kaldı.

AYRILIĞA SEBEP OLARAK İKİ İDDİA ORTAYA ATILDI

Çiftin ayrılığıyla ilgili 2 iddia ortaya atılmıştı:

1) Murat Dalkılıç, Hande Erçel'i yabancı uyruklu iki kadınla aldattı.

2) Annesinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Hande Erçel bu süreçte destek alamadığı Murat Dalkılıç'ı sildi.

Murat Dalkılıç, Sevgilisi Hande Erçel'den Ayrıldığını Doğruladı

NELER YAŞANMIŞTI?

10 aydır aşk yaşayan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel ayrıldı. İddiaya göre; Murat Dalkılıç ile Hande Erçel'in ilişkisini ihanet ve ilgisizlik bitirdi. Yine iddiaya göre Hande Erçel sevgilisini yabancı iki kadınla yakaladı. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren oyuncu, Dalkılıç'ın kendisine destek olmamasından da yakınıyordu. TV8'deki 'Gel Konuşalım' programının haberine göre; Murat Dalkılıç 10 aydır aşk yaşadığı oyuncu Hande Erçel'e evlilik teklif etmiş, Hande Erçel ise teklifi kabul etmemişti.

Murat Dalkılıç, Sevgilisi Hande Erçel'den Ayrıldığını Doğruladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İnsansız Hava Aracı Murat Dalkılıç Hande Erçel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

ertuğrul:

haram eylemlerin sonu asla güzel bitmez. müslüman isen tabii.

13
4
yanıtYanıtla
ali:

hande yi haketmiyordu zaten

6
5
yanıtYanıtla
Piritti:

Yakışmıyolardı ı iyi olmuş Murat Çok itici, bundan koca olmaz serseri

5
3
yanıtYanıtla
karadenizli53:

BU KIZIN NESİ ÜNLÜ. HİÇDE ÜNLÜ SANATÇI DEĞİL. ÇÜNKÜ SANATI VE SANATÇILIĞI İYİ DEĞİL. SANATÇI OLARAK SADECE BERGÜZAR KOREL VE HATİCE ŞENDİL HANIMEFENDİLERİ BİLİRİM. ONLAR SAYGIYA LAYİK SANATÇILARDIR.

3
5
yanıtYanıtla
HOCAEFENDİ:

zaten beraber yaşıyorlardı murat tadına doymuş demekki

5
2
yanıtYanıtla
haddini bil:

çak geç murat :)

3
3
yanıtYanıtla
saçmaaa:

nollduuuuuuuuuuuuuu evlenıyorlardı:)))))))))) bıkere dusununkı ınsan karısından boşanıyor dırek baskasına damlıyor o ınsandan ne olurkı??

6
0
yanıtYanıtla
hakan:

hande senin her zaman yanındayız . . .

2
3
yanıtYanıtla
............:

ben de arkadasındayım

yanıt1
yanıt0
Rüya:

Bu Lale’de herkesle ayrılıyor onlar kötüde bir senmi iyisinla tipsiz

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title