Haberler

    Murat Boz kafaları karıştırdı! Paylaşımı Aslı Enver'e gönderme olarak algılandı

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz hafta Aslı Enver tarafından takip edildiği ortaya çıkan Murat Boz'dan dikkat çeken paylaşım geldi. Ünlü şarkıcının, "Ben yine bekledim seni" sözleriyle yaptığı paylaşımı, güzel oyuncuya gönderme olarak algılandı.

    Aslı Enver'le aşkları kadar ayrılıkları ve sonrasında yaşadıklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Murat Boz'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

    "BEN YİNE BEKLEDİM SENİ"

    Sosyal medya hesabı Instagram'dan romantik sözlerle paylaşım yapan ünlü şarkıcı, kafaları karıştırdı. Hikayesinden paylaştığı fotoğrafa, "Ben yine bekledim seni. En iyi ben özledim seni. Göze al yollarımı..." notunu ekleyen Murat Boz, kullanıcılardan Aslı Enver'e gönderme yaptığı yorumları aldı. Bazı kullanıcılar ise Boz'un yeni şarkısının sözlerini duyurduğu yorumunu yaptı.

    Murat Boz'dan Aslı Enver'e gönderme: Ben yine bekledim seni

    ASLI, MURAT'IN HAYRAN SAYFASINI TAKİP ETMİŞTİ

    Ayrılıklarının üzerinden 1,5 yıl geçen Murat Boz ve Aslı Enver, magazin basınının ve hayranlarının yakın markajında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Aslı Enver'in, Murat Boz'un bir hayran sayfasını takip ettiği takipçilerinin dikkatiyle fark edilmişti. Takipçileri, bu durumu ünlü oyuncunun Boz'u stalklarken yanlışlıkla yaptığını iddia etmişti.

    Murat Boz'dan Aslı Enver'e gönderme: Ben yine bekledim seni

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Murat Boz Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (7)

    IHTIYAR:

    Hep bi ilgi cekme sevdasi haaa, ben bu oyunu bozarım

    5
    1
    yanıtYanıtla
    HABERE BAK:

    Türkiye''nin sorunu bu mu?

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Gülay taş:

    Nokta atsisi diye buna denir

    yanıt0
    yanıt0
    hımmm:

    şarkı yapıyor işi bu. yan baksa gönderme diye atılırlar. ya bizim millet böyle. her bakış her söz çok derin anlamlara çekilir.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    şu kadından:

    DAHA ANTİPATİK BİRİ YOK SANIRIM. . .

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Bahar:

    Kerem ile aslı gibiler kopamıyorlar yazık kızzzz

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Zöy:

    Kaçan balık büyük olur, komşunun çimi daha yeşil görünür.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title