Haberler

Murat Ağırel kimdir? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Murat Ağırel hayatı ve biyografisi!

Adını sıklıkla duyduğumuz isimlerden biri olan Murat Ağırel hakkında merak edilenler var. Son zamanlarda gündemde olan isimler arasında yer alan Murat Ağırel'in kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Peki, Murat Ağırel kimdir? Murat Ağırel kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Murat Ağırel hayatı ve biyografisi!

Gündemde yer alan isimlerden biri olan Murat Ağırel hakkında detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar adıyla sıklıkla karşılaştığı isim olan Murat Ağırel'in hayatını araştırıyor. Peki, Murat Ağırel kimdir? Murat Ağırel kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Murat Ağırel hayatı ve biyografisi! Detaylar haberimizde.

MURAT AĞIREL KİMDİR?

Murat Ağırel doğum tarihi: 23 Eylül 1978

Murat Ağırelkaç yaşında : 42 yaşında

Murat Ağırel doğum yeri : Adana

Murat Ağırelmesleği : Gazeteci ve yazar

MURAT AĞIREL'İN HAYATI VE BİYOGRAFİSİ

Adana Ceyhan'da 23 Eylül 1978 yılında doğan Murat Ağırel, İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimlerini Ceyhan'da tamamlamıştır. Ardından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü'nden mezun olmuş ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nü de başarı ile bitirmiştir.

2006 senesinde Bizkaçkişiyiz Sivil Toplum Platformu kurucusu ve İstanbul İl Başkanlığını yürütmüştür. Dört büyük Cumhuriyet Mitingi'ni tertip etmiş, 3 Hukuka Saygı Mitingi, 7 Teröre Lanet Mitingi, 22 Sokak yürüyüşü, 1274 salon toplantısı, 5 Türkiye Forumu'nu da düzenleyenlerden olmuştur. Memleket Sevdalıları Derneği kuruculuğunu yapmıştır ve 3 dönem Genel Başkanlığı görevinde de bulunmuştur. 2008 yılında Ergenekon davasında gözaltına alınmış ve 7 yıl 3 ay cezaya çarptırılmıştır.

Son yıllarda kamu kurumlarındaki usulsüzlük iddiaları ile ilgili yazılmış Şaki – İlk Defa Yayımlanan Sayıştay Belgeleri isimli kitabı ve Sarmal adlı kitabı yayınlamıştır.

Murat Ağırel son olarakYeniçağ Gazetesi'nde yazar olarak çalışmaktadır. Daha önce Medya Siyaset ve Oda TV bünyesinde de yer almış ve yazılar yazmıştır. 27. dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı olarak seçime girmiştir.

MURAT AĞIREL'İN KİTAPLARI

  • Şaki
  • Sarmal

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Murat Ağırel Gündem Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (3)

Nesrin Gündağ:

Sarmal adlı eserinden dolayı kendilerini kutluyorum. Kitabı hazırlamak için bayağı emek vermiş. öyle kolay, kolay bir arya getirilecek gibi değil. Araştırma yapmak için kim bilir ne kadar kitap ve dokuman incelemiştir. Okurken bile karıştırıyorsam, yazan kim bilir ne kadar uğraşmıştır. Böyle bir eser yarattığı için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

3
0
yanıtYanıtla
Nesrin Gündağ:

Sarmal adlı kitabından dolayı kendilerini kutluyorum. Böyle bir eseri meydana getirmek, uzun uğraş ve sıkıntılı bir iş olduğunu, düşünüyorum. Kim bilir ne kadar kitap, dokuman ve görüşmeler yaptı. Okurken karıştırıyorum, yazarımız yazarken neler yaşadı hayal bile edemiyorum. Bize böyle bir eser kazandırdığı için teşekkürlerimi sunuyorum.

1
1
yanıtYanıtla
Ümit külcü:

Kendisi bambaşka bir iş kolundan tanımaktaydım umarım enkısa zamanda hakkında hayırlı olanı yaşar ve ozfürhayatına yeniden başlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title