Haberler

Mümin Gençoğlu'na İzmir Gaziemir Belediyesi'nden Vefa

Hayatını göçmenlerin meselelerine adayan, asimilasyon ve soykırım mücadelesinin efsane ismi Mümin Gençoğlu’nun ismi İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından yapılan sosyal tesislerde yaşayacak.

Hayatını göçmenlerin meselelerine adayan, asimilasyon ve soykırım mücadelesinin efsane ismi Mümin Gençoğlu'nun ismi İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından yapılan sosyal tesislerde yaşayacak.

Mümin Gençoğlu Sosyal Tesisleri'nin açılışını yapan Gaziemir Belediye başkanı Halil İbrahim Şenol, soydaşlara daha iyi ve verimli zaman geçirecekleri bir hizmet kazandırdı. 16 dönümlük alanı kaplayan sosyal tesislerde 2 bin 500 metrekarelik iki adet kır düğün salonu, 20 hobi bahçesi, gençlik merkezi, 300 metrekarelik çocuk oyun alanı, bin 500 metrekarelik alanda da basketbol, voleybol, halı saha ve 500 araçlık otopark yer alıyor.

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Milletvekili Erdinç Hayrulla, Balkan-Rumeli derneklerinin yöneticileri ile çok sayıda siyasi parti temsilcisi ve soydaşın katıldığı törende konuşan merhum Mümin Gençoğlu'nun torunu Gökhan Sözüçetin, gurur ve hüznü bir arada yaşadı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil İbrahim Şenol Gaziemir Belediyesi Mümin Gençoğlu İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title