Haberler

Muhtarlar Konfederasyonu Cumhurbaşkanı Gül'ü Ziyaret Etti

Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü makamında ziyaret etti.

Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Köşk'ünde yapılan görüşmeye, Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Genel Sekreter Sevim Özsoylu, Genel Başkan Yardımcısı Akif Ak, Genel Başkan Yardımcısı Figen Rençber, Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylanitaş, Genel Başkan Yardımcısı Adil Ağtaş, Genel Başkan Yardımcısı Engin Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşem Möröy, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ali Gülgen, Ege Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ayşe Taylan, İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Oğuz, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk, Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kargın, Doğu Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Turan Süme ve Ar-Ge Başkanı İbrahim Erşen katıldı.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, "Bugün Cumhurbaşkanlığı köşkünde Türk demokrasisi adına en anlamlı iki mühür bir araya gelmiştir" dedi.

Başkan Akdeniz, yaptığı açıklamada, "Türk demokrasisinin en önemli iki mührü buluşmuştur. Bu anlamlı buluşmayı muhtarlarımız oldukça önemsemektedir. Konfederasyon olarak, muhtarlarımızı en üst çatıda buluşturmayı hedeflediğimiz bu yeni oluşumumuz inanıyoruz ki, muhtarlarımızı en iyi şekilde temsil edecektir. Özellikle muhtarlarımıza yeni görev alanları yaratmak, halk nezdinde iade-i itibarı yeniden kazandırmak, Köy ve Mahalle Kanunu'nun yeniden dizayn ederek devletimize ve milletimize daha iyi şartlarda hizmet etmeyi bir görev olarak belirlemiştir. Bununla ilgili gerek hükümetimizle, gerek parlamentoda grubu bulunan partilerimiz ile, gerek bakanlıklar ile gerekse Bürokratlarımız ile uyum içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Muhtarlarımız adına en yakın iki mührün buluşmasından duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek isteriz. Bizleri makamınızda kabul eden Cumhurbaşkanımıza muhtarlarımız adına teşekkür ederiz. 7 bölge muhtarlarını bir araya getiren konfederasyonumuz, barış süreci içerisinde de etkinlikleri devam etmektedir. Bunu örneği Urfa ve Mardin toplantılarıdır. Barış süreci kapsamında biz bütün bölge muhtarlarımızı bir çatı altında topladık. Sayın Cumhurbaşkanımıza da bu düşüncelerimiz ilettik. Bu ülke Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı Başbakanı, Bakanı, Milletvekili, Belediye Başkanları ve muhtarıyla daha iyi yerlere gelecektir" şeklinde konuştu - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Akdeniz Abdullah Gül Ahmet Oğuz Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title