Haberler

Muharrem İnce, "Bir daha gelmem" dediği kanalda aynı programa tekrar çıktı

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl konuk olduğu yayına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması nedeniyle ara verilmesine çok sinirlenen ve "Bir daha sizin kanalınıza gelmeyeceğim" diyerek programı terk eden Muharrem İnce, bu akşam aynı kanaldaki aynı programa tekrar konuk oldu. İnce, yayının hemen başında "Daha önce sizinle burada tatsız bir olay yaşadık. Benim oradaki tavrım size ya da kanalınıza değil, medyanın genel halineydi" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son olarak 29 Mayıs 2020 tarihinde katıldığı Haber Global ekranlarında yayınlanan Siyaset Özel programına tekrar konuk oldu. Geçtiğimiz yıl İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması nedeniyle yayına ara verilmesine çok sinirlenmiş ve programı terk etmişti.

"BİR DAHA SİZİN KANALINIZA GELMEYECEĞİM"

Programı terk ederken Muharrem İnce "Ben bir daha sizin kanalınıza gelmeyeceğim. Ben gururumla kimseyi oynatmam. 35 televizyonda Erdoğan konuşuyor, onun karşısında iki sene önce rakip olmuş birisiyim ben. Kendi kendinize devam edin arkadaşlar. Bu saygısızlıktır. Türkiye bunu hak etmiyor." demişti.

AYNI KANALDA, AYNI PROGRAMA KONUK OLDU

Bu akşam Muharrem İnce'yi bir daha gelmeyeceğini söylediği kanalda ve aynı programda gören izleyiciler, usta siyasetçiye sosyal medyada tepki gösterdi.

"TAVRIM SİZE DEĞİLDİ"

İnce, bugünkü programın hemen başında "Daha önce sizinle burada tatsız bir olay yaşadık. Ben olayı terk etmiştim. Benim oradaki tavrım size, ya da kanalınıza değil, medyanın genel halineydi" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Memleket Partisi Muharrem İnce Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title