Haberler

Muğlaspor'da Teknik Patron Tekin İmzaladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da önümüzdeki yıl şampiyonluğu hedefleyen Muğlaspor, ilk iş olarak takımın hocası ile sözleşme imzaladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da önümüzdeki yıl şampiyonluğu hedefleyen Muğlaspor, ilk iş olarak takımın hocası ile sözleşme imzaladı. Aydınlı teknik adam Tevfik Ata Tekin ile prensip anlaşması yapan Yeşil Beyazlılar, bu anlaşmayı resmiyete döktü. Yeni teknik direktör için düzenlenen imza törenine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş de katıldı.

Muğlaspor Teknik Direktörü Tevfik Ata Tekin düzenlenen imza töreni sonrası resmen görevine başladı. Törende konuşan Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, kulüp tarihinde ilk defa bir belediye başkanının imza törenine katıldığını belirterek, maddi ve manevi olarak kulübün yanında olan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'e teşekkür etti. Yeni Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin ile Muğlaspor'un sezon sonunda 3. Lig özlemini sona erdireceğini ifade eden Kulüp Başkanı Beyimoğlu, şampiyonluğa gidecek bu zorlu yolculukta tüm camianın birlik ve beraberlik içinde tek yürek olması gerektiğini kaydetti.

Muğlaspor camiası içinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Teknik Direktörü Tevfik Ata Tekin, "Sayın Belediye Başkanımızın imza törenine katılması kulübümüzün şampiyonluk hedefi için çok önemli bir adım. Yönetim kurulumuz, teknik heyet, futbolcu arkadaşlarımız ve taraftarlarımızla birlikte bütünleşerek şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz. Muğlasporumuzun hedefi sadece 3. Lig değil, daha da üst ligler olacak. Bu doğrultuda çalışmalarımıza bugünden itibaren başlıyoruz. Bu davamıza tüm şehrimiz ve camiamızın ortak olmasını istiyoruz" dedi.

Menteşe Belediyesi olarak her zaman Muğlasporun maddi ve manevi olarak yanında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "Muğlaspor geçmişte üst liglerde büyük başarılar elde etmiş ve ülke futboluna çok sayıda yıldız isim armağan etmiştir. Muğlasporumuz Ege'nin önde gelen kulüplerinden bir tanesi. Geçmişteki büyük Muğlaspor'u yeniden oluşturmak için bugün bir adım attık. Hocamız kariyeri ve tecrübesi ile takımımıza büyük katkılar sağlayacak. Uzun vadeli planlamamızda ilk hedefimiz gelecek sezon 3. Lige yükselmek. Yeni hocamız Tevfik Ata Tekin'e camiamıza hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahattin Gümüş Ata Tekin Aydınlı Menteşe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title