Haberler

Müge Anlı'ya Katılan Kadın, Canlı Yayında Kayıp Kocasının Erkek Sevgilisi Olduğunu Öğrendi

Güncelleme:

Aylardır haber alamadığı kayıp eşinin bulunması için Müge Anlı'nın programına katılan kadın, canlı yayında temizlik işçisi olarak çalışan kocasının erkek sevgilisi olduğunu öğrenince şaşkına döndü.

22 Ağustos'tan beri kendisinden haber alınamayan Murat Tekin'in ailesi Müge Anlı'nın programına katıldı. Programda Tekin'in erkek sevgilisi olduğunu öğrenen aile şaşkınlığını gizleyemedi.

KAYIP KOCANIN ERKEK SEVGİLİSİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Aydın Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Murat Tekin kaybolunca bir erkek sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Müge Anlı bugünkü programında Murat'ın erkek sevgilisi Engin Elekçi'yi ekrana çıkardı. İşte akıllara durgunluk veren olayın detayları:

KAYBOLDUĞU GÜN ELİNDE ŞÜPHELİ BİR BAVUL VARDI

Murat Tekin, 22 Ağustos'ta kayboldu. Tekin'in kaybolduğu gün çevredeki güvenlik kameraları incelendiğinde ise elinde şüpheli bir bavulun olduğu görüldü. Şüpheli bavul, 'İçerisinde bir tarihi eser mi var?' sorusunu akıllara getirdi.

"AİLE ÇAREYİ PROGRAMA KATILMAKLA BULDU"

Murat Tekin'den haber alamayan ailesi, çareyi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmakta buldu. Murat'ın kaçırıldığından şüphelenen ağabeyi Rasim Tekin, kardeşini iş arkadaşlarına sakallı birkaç kişinin sorduğunu ve Murat Tekin'in de onlara, "Boş verin bunlar sapık" dediğini iddia etti.

"EŞİMİN FARKLI CİNSEL EĞİLİMLERİ VARMIŞ"

Programın ilerleyen zamanlarında ise Murat Tekin'in farklı cinsel eğilimleri olduğu ortaya çıktı. Murat'ın eşi Sakine Hanım, "Kocamın farklı eğilimleri varmış. Ben gözümle görmedim ama bir kaç arkadaşından duydum. Daha sonra kızım, eşimin sosyal medya hesabından Engin Elekçi diye biriyle mesajlarını buldu." dedi.

Müge Anlı'ya Katılan Kadın, Canlı Yayında Kayıp Kocasının Erkek Sevgilisi Olduğunu Öğrendi

Sakine Hanım sözlerine şöyle devam etti: "Ailece gidip geldiğimiz eşimin arkadaşı Ergünler vardı. Bu iddiaları Ergün anlatmıştı bana. Murat ise bana Ergün'ün söylediklerini yalanlamıştı. Bir ara eşimle Ergün Kuşadası'na gittiler. O zaman araları bozulmuş. Ondan sonra ben Ergün'ün eşiyle görüşüyordum ama onlar birbiriyle görüşmüyorlardı."

"ÖZEL HAYATINI HERKES BİLİYORDU"

Ardından canlı yayına bağlanan Ergün Bey ise "Arkadaşımın özel hayatını herkes biliyordu. Benden öğrenmediler. Abileri de Murat'ın ne işler karıştırdığını biliyor." dedi.

"MURAT ANNESİ ÖLDÜKTEN SONRA BUNALIMA GİRDİ"

Daha sonra telefonla yayına bağlayan ve Murat'ın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi, Murat'ın eşi Sakine Hanım'ın her şeyi bildiğini ileri sürdü. "Sakine Hanım'ın ismini biz Muazzez olarak biliyorduk." diyen Murat'ın arkadaşı sözlerine şöyle devam etti: "Murat evini terk edecek birisi değildi. Ben ağzımı açarsam ortalık çok karışacak. Rasim abi Sakine Hanım'ın ne olduğunu çok iyi biliyor. Murat'ın kaybolmasının nedeni Sakine'yle alakalı bir durum. Murat, ablası öldükten sonra bunalıma girdi. Siz Ergün'ün eşini de Sakine Hanım'la annesini de iyi araştırın."

Müge Anlı'ya Katılan Kadın, Canlı Yayında Kayıp Kocasının Erkek Sevgilisi Olduğunu Öğrendi

ERKEK SEVGİLİ CANLI YAYINA ÇIKTI

Murat Tekin'in kaçırılması olayının sır perdesi hala aralanamamışken Müge Anlı, bugünkü programda Tekin'in erkek sevgilisi Engin Elekçi'yi yayına çıkardı. Konuşma engeli olan Elekçi, annesi vasıtasıyla soruları yanıtladı.

"BAŞINA SU DÖKTÜM, MURAT BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Uzun zamandır Murat'ı görmediğini belirten Elekçi, canlı yayında şunları anlattı:

"Murat'ı en son 9 ay önce çarşıda bir parkta içerken gördüm. Kusuyordu. Ben de başına su döktüm. Murat o sırada beni sevdiğini söyledi." Engin Elekçi'nin bu iddiaları karşısında Sakine Hanım, eşinin asla dışarıda içki içmediğini arada sırada evde içtiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Müge Anlı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

AVK.HANIM:

Müge anlı senin tv hizmetine, terbiyene puskürteyim ok. Bize neki kadının kocasının sevgilisinden. Bu milletin değerlerine uygun tarzda ahlâklı programlar yapamıyormusunuz. Sizin için her şey para pul ve rantmıdır ? Yazıklar olsun

10
13
yanıtYanıtla
SAMÎMÎYET VE SAHTELÎK:

Tugba hanım, avukat hanımın yorumu sizin nerenizi acıttıki böyle rahatsız oldunuz ! Tv programlarında yardımcı olma bahanesi ve maskesiyle resmen ahlaksızlıkların reklamı yapılıp meşru gösteriliyor. Bumudur hizmet ? Însanların sapık iliskilerini, özel durumlarını alenen tv de açıklayarakmı hizmet veriyor Müge ablanız ? Yoksa izleyici arkasını yükseltme adına ahlâk ve kültür değerlerimiz gözardımı ediliyor. Karının kocası kayıpsa ülkemizin samimi hizmet veren emniyeti ve polisi var.

yanıt3
yanıt1
Emekli48:

Kadın kocasını ararken; kocasının kocasını buluyor . Başımıza taş yağacak taş.

19
2
yanıtYanıtla
VATAN53:

yahu bu nasıl bir rezilliktir. insanlar hele de kadınları bu kadar aşağılamak rencide etmek. küçük düşürmek. bu nedir ya. TÜRK aile yapısına kültürüne uygunsuz sakıncalı program hala devam ediyor bu bir ESRA EROL İKİ. tam manasıyla rezilden ötesi. . .

13
8
yanıtYanıtla
İSİM:

BİR ERKEĞİN HAYATINDA KADIN MI VAR RABBİM BAŞKA DERT VERMESİN. SIRF ADAMI REZİL ETMEK İÇİN YAPTIKLARINA BAK. TERBİYESİZLER.

15
4
yanıtYanıtla
ZIRT:

Hafif bi ahlaksızlık var bu programlarda sebebini anlayamadım sanki özellikle buluyorlar.

4
8
yanıtYanıtla
Supersietar Acla Ablaniz:

Avrupa da baski olmadigi icin isteyen (baskasini rahatsiz etmeden) istedigi Gibi yasiyor.Baskici Müslüm an ulkelerde gizli yapiliyor.Mevlana Hazretleri ne Demis; Ya oldugun Gibi ol yada gorundugun gibi Öl.Kim Müslüm an Kim gavur siz Karar verin degerli Abiler Ablalar

7
4
yanıtYanıtla
çok ayıp:

günah çirkindir, yaymak ifşa etmk daha çirkindir. milletin ahlakını bozuyolar

9
1
yanıtYanıtla
DERS ALMAYAN ÎNSANLAR:

Yabarkadaş bu kadarmı dikiş hastası oldu ve bozuldu bu millet. Erkekler evdeki eşlerine ilgisiz. Kadınlarıda teselliyi Internet, facebook üzerinden arıyor. Sonuçta herkes hüsranda !

9
1
yanıtYanıtla
HURİ:

ADAMIN BİRSÜRÜ HESABI ÇIKTI FACEDE MAŞALLH :D

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title