Haberler

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının çekimlerine ara verildi

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz günlerde migren ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede arabada iğne olmak isteyen ancak talebi çevrildiği için sağlık çalışanlarına söylediği sözlerden dolayı tepki çeken Müge Anlı'nın canlı yayınlarına ara verildi.

    KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA ARA VERİLDİ

    6 Nisan itibarıyla ' Müge Anlı ile Tatlı Sert' canlı yayını yerine tekrar bölümleri ekrana geliyor. Programın sıkı takipçileri ise programın neden yayınlanmadığını merak etmeye başladı. Koronavirüs önlemleri kapsamında pek çok dizi ve program ekran macerasına ara verdi. Bunlardan biri de Müge Anlı ile Tatlı Sert programı oldu.

    EN ÇOK İZLENEN BÖLÜMLER YAYINLANIYOR

    En son 3 Nisan Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümleri yerine 2020'nin sezonunun en çok izlenen bölümleri yayınlanmaya başladı.Müge Anlı, canlı yayınların ne zaman başlayacağına ilişkin ise henüz bir açıklama yapmadı.

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının çekimlerine ara verildi

    DOKTORLAR İÇİN SÖYLEDİKLERİ TEPKİ ÇEKTİ

    Geçtiğimiz günlerde migren ağrısı tutan Müge Anlı, iğne olmak için sürekli gittiği acile gitti. Koronavirüs nedeniyle hastaneye girmek istemeyen ve aracında iğne olmak isteyen Anlı, doktorlar tarafından geri çevrilince canlı yayında tepki gösterdi. İğne yaptıramadığını belirten Müge Anlı doktorların tavırlarından memnun olmadığı için "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" ifadelerini kullanmıştı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Müge Anlı Haberler

    500

    Yorumlar (44)

    Şakir:

    Aman aman çok isabet olmuş nidaya kesin yayınlamayın belgesel koyun onun yerine Müge anlı neymiş yaa

    55
    73
    yanıtYanıtla
    cem:

    bu benim icin tekrar baslayana kadar tv izlemeyecegim demektir

    64
    48
    yanıtYanıtla
    republic21:

    isabetli olmuş . . .

    80
    30
    yanıtYanıtla
    25:

    Vıdı vıdı yapma lan

    yanıt21
    yanıt5
    Tankut:

    25 geldinmi yine? Ne içip geliyon buraya?

    yanıt1
    yanıt0
    ÇAMUR ŞEVKET:

    de get lo sabun kafalı,,,,

    yanıt0
    yanıt0
    aga:

    son baktigim galiba 10yila yakin oldu galiba oda mecbur kaldim musafir var idi ac ac dedileri mecbur kaldim yoksa sabahin kørunde ne uykumu ne zamani bu sacmalik icin maf edemez zaten ortalik katil sapik deli kayniyor cok ønemli degil isterse yerli bitsin bu saygisiz kadin doktora hakaret ettigi zaman benim icin tam bitti isterse agzi ile kus yakalasin yine bakmak

    23
    71
    yanıtYanıtla
    Fatih:

    Boş boş konuşuyosun doktorlar ile ilgili o sözlerinde sonuna kadar haklı 20 senedir gittiği hastaneye gidiyo iğne yapmıyo niye koronalı olabhilirsin diye o zaman test yap diyo ona da yok diyo sen o migren agrısını bilmediğin için çok konuşma müg anlı gibi milletine sadfık hizmet eden kaç kişi var be kadının çözmediği cinayet kavuşturmadığı ana baba evlat kardeş kalmadı öyle bir lafla bunlar unutulcak şeyler değil senin gibilerin de sevgidine ihtiyacı yok bu kadının

    yanıt76
    yanıt49
    Başak Ayçin:

    Ortada doktora hakaret yok. Birileri farklı yansıttı. Meyve veren ağacı taşlarlar.

    yanıt66
    yanıt37
    Başak Ayçin:

    Müge Anlı doktorları hedef alan hiçbir şey söylemedi. Sadece böyle durumlarda nereye başvurabiliriz diyerek çözüm arayışını dile getirdi. Müge Anlı kronik migren hastasıdır. Migren, normal başağrısından farklıdır. Dayanılması çok çok güç olması bir yana ağır migren nöbetlerinde gerekli müdahale ve tadavi uygulanmazsa ya da gecikirse hastanın felç olma ihtimali vardır. Ne yazık ki Müge''nin sözlerini oturma organı ile okuyanlar kasten konuyu saptırmışlar.

    43
    21
    yanıtYanıtla
    Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title