Haberler

Müge Anlı'da ilginç olay! Miraç Kandili'nden söz ederken ekrana Sevgililer Günü görseli geldi

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayın yapan Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümünde hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Anlı, canlı yayında Miraç Kandili'ni kutlarken stüdyo ekranında 14 Şubat görselleri kullanıldı.

Yıllardır ATV ekranlarında yayın yapan Müge Anlı, bugünkü programının açılışını izleyicilerin Miraç Kandili'ni kutlayarak yaptı. Ancak o anlarda ekranlarda kandille alakalı görseller yerine 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlanan tasarımlar gösterildi.

Kısa sürede hatayı fark eden reji çalışanları hemen görüntüleri değiştirdi. O arada bugün gündeme getirecekleri konularla ilgili bilgi veren Anlı, kısa süreli hatayı fark etmeden kağıdından notları okumaya devam etti. Canlı yayındaki hata ise izleyicilerin dikkatinden kaçmayarak kısa sürede gündem oldu.

İşte o anlardan kareler....

Müge Anlı'da ilginç bir olay! Miraç Kandili kutlanırken Sevgililer Günü görselleri konuldu

Müge Anlı'da ilginç bir olay! Miraç Kandili kutlanırken Sevgililer Günü görselleri konuldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Miraç Kandili Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

mia:

Ondan sonra Müge hn niye kiziyor, diyorlar.Reji ayakta uyuyor.

64
4
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

Ne önemli ne önemli. 2 saniyelik bir teknik aksaklık olmuş. Reji görselleri karıştırmış Ne var bunda? Kadınlar öldürülüyor, cesetler saklanıyor, gençler intihar ediyor. Bırakın 2 saniyelik teknik sorunları.

58
8
yanıtYanıtla
çeto:

müge hanım halleder merak etme kardeş. baksana arşivler dolusu dosyaları çözüme kavuşturmuş. zaman aşımına uğrayan dava olmamalıydı oysa zaman aşımına uğrayan o kadar çok dosya var ki arşivler dolusu.

yanıt4
yanıt2
SEVİMSIZ:

BU KADINI BUGÜNE KADAR HİÇ SEVMEDİM SEVMİCEM DE IRKÇI BİR KADIN

20
43
yanıtYanıtla
SEVİMLİ:

tam bir takoz kafalısın ha demedi deme

yanıt13
yanıt8
SEMA:

Niye kadınların haklarını savunuyor diyemi? Yıllarca çözülemeyen davaları çözüyor diyemi?

yanıt22
yanıt9
Reji:

Reji hatası değil alenen dini değerlerimizle alay ediyor bunlar. Bu böyle biline

12
35
yanıtYanıtla
emin misin?:

Senin dini değerin yok dindarlar karşı terbiyesizlik etmişsin. Dini deperi olan açar kutsal kitabını okur. Cahil bir vatandaş olarak en azından haddini bil bari. İnsanlara iftira atmak senin dini değerin galiba.

yanıt2
yanıt4
Zehra:

Fikrin ne ise zikrinde odur. Ard niyetli olmayin efendim, suizan dini degerlerimize aykiri

yanıt0
yanıt0
Gulo:

Yanlışlıkla insan bile oluyor ne varki bunda

36
8
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title