Haberler

Müge Anlı'da korkunç cinayet itirafı! Cani kardeş, ablası ve eniştesini öldürüp kuyuya atmış

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Cevdet Uysal ve Zeliha Uysal çifti bir kuyuda cansız şekilde bulundu. Müge Anlı'nın programına katılıp ablası ve eniştesini arayan kardeşin eşi, ifadesinde "Kocam, kardeşini ve eniştesini öldürdü" itirafını yaptı.

Ayfonkarahisar'da 26 Ekim günü esrarengiz bir şekilde kaybolan 64 yaşındaki Zeliha Uysal ve 66 yaşındaki Cevdet Uysal, her yerde aranıyordu. Çocukları, Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı'nın programına çıkarak bilgi ve görgü şahidi aramıştı.

Çiftin kızı H. K., Müge Anlı'ya, "Dayım Bünyamin Altınay, mal kavgası yüzünden annemle babamı tehdit ediyor. Ondan şüphe ediyorum" demişti. Bunun üzerine Zeliha Uysal'ın ağabeyi Bünyamin Altınay, canlı yayına gelerek, "Bana iftira atıyorlar. Ben de ablamı arıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

EVLERİNİN YAKININDAKİ KUYUDA BULUNDULAR

Dünkü yayınında izleyicilerine seslenen ve bölgedeki kuyulara dikkat çeken Müge Anlı, şüpheli bir şey görenlerin ihbarda bulunmasını istedi. Bu çağrının hemen ardından gelen bir ihbarla Uysal çifti, evlerine 1,5 kilometre uzaklıktaki kullanılmayan bir su kuyusunda öldürülmüş olarak bulundu.

Müge Anlı'da korkunç cinayet! Cani kardeş, ablası ve eniştesi öldürüp kuyuya atmış

"KOCAM, ABLASINI VE ENİŞTESİNİ ÖLDÜRDÜ"

Cesetlerin bulunmasının hemen ardından Dinar İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen Bünyamin Altınay'ın JASAT ekiplerine ifade veren eşi Nazire Altınay, "Ablasını ve eniştesini, mal davası yüzünden kocam öldürdü. Diğer kardeşi Kadir ile birlikte cesetleri taşıdılar" itirafını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (43)

DÜNYA:

Malın olsa neki giyecek iki metre kafenin oda nasip olursa değdimi bari iki Cana kıymak şimdi o malları hapisde pasel parsel satar keyif çatarsın artık kardeş bunu yaparsa el alem ne yapmaz Güzel RABBİM herşeyin hayırlısını versin inşallah.

53
1
yanıtYanıtla
CEHALET:

Maksimum yaşayacağın 15 bilemedin 20 yıl dı. Oda cezaevinde olacak. Dünya malı için deyermiydi

46
1
yanıtYanıtla
.:

şu adamı otobüste görsen buyur amca der yer verirsin. ne hale geldik biz memleket olarak. çok üzücü bir durum.

32
1
yanıtYanıtla
Burak:

Artik dicek toplum klmadi

yanıt6
yanıt0
Samet:

Müge anlı olmasa devletin işini kim yapıcak. Müge Anlıya lafım zerre yok. Bu yazdığımı anca başına gelince anlayacak mal sürüsü var. Ülkede adalet kavramı kalmadı. Kimse adalete güvenerek iş yapmıyor. Müge hanım kimdir? bir devlet karşısında. Sen ben kimiz? Ama gel gör ki olay, devletten çıkmış sana bana kalmış. Fatih Erbakan gel kurtar bizi.

22
11
yanıtYanıtla
Ss:

Fatih erbakanın Bağdat caddesinde cabrio Mercedes’le fink attığını da biliriz boş yapma

yanıt6
yanıt3
Samet:

fatih Erbakan kimin parasıyla fink atmış. Devletin parasınımı yemiş. Dolandırıcılıkmı yapmış. Ayakkabı kutularında para mı bulunmuş. O para bende olcaktı. Sen beni görücektin. Bana gelip burda. Zengin bir adamın oğlunun. lüks arabasıyla gezdiğini anlatıyorsun. Helal ise istediğini yapar. Bunu senın cahil beynin almaz. Hak nedir Haram nedir ayırt etmez hala gelmişiz.

yanıt6
yanıt4
White Man:

Fatih Erbakan tefrikacıdır. Rahmetli babası Prof. Dr. Necmettin Erbakan ın kurduğu parti içerisinde tefrika oluşturarak Saadet Partisini yok etme çabası içindedir. Büyük bir gaflettedir. Kurtuluş reçetesi Saadet Partisindedir birader.

yanıt2
yanıt8
haso:

Miras böyle bir şey.Herkes çok alabilbilmek için kul hakkı gozetmeden kardesini bile oldurmeyi goze alsbiliyor.yazik.Allah ıslah etsin sonumuzu hayr eylesin

30
0
yanıtYanıtla
Tugba:

Allahım mirasında hayırlısını evladında hayırlısını versin

yanıt7
yanıt1
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title