Haberler

Muazzez Ersoy'dan dolgu dudak modasına ilginç benzetme: Traktör lastiği

Güncelleme:

2. Sayfa programına konuk olan Muazzez Ersoy, yüzünde estetik olmadığını söyleyerek son günlerde moda haline gelen dolgulu dudakları traktör lastiğine benzetti.

Türk müziğinin usta isimlerinden Muazzez Ersoy, 2. Sayfa programında son dönemlerde popüler olan estetik ve dolgu dudaklar hakkında konuştu. Yüzünde herhangi bir estetik olmadığını söyleyen Ersoy, dolgu dudak modasıyla alakalı yaptığı benzetmeyle herkesi güldürdü.

"TRAKTÖR LASTİĞİ GİBİ BİR DUDAĞA RAZI DEĞİLİM"

Muazzez Ersoy,Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Sunucuların estetik ve dudak dolgusu hakkında soruları üzerine konuşan Muazzez Ersoy, "Estetiğe ihtiyaç hissedersem olur. Güldüğüm ve konuştuğum zaman yüzümdeki çizgilerin, mimiklerin ortaya çıkması benim hoşuma gidiyor. Dudaklarım da bir şey yok. Kalın dudaklar traktör lastiği. Öyle bir dudağım olmadı için mutluyum. Doğuştan dudakların büyük olması başka bir şey. İri dudaklı olmak için traktör lastiği gibi bir dudağa ben razı değilim." dedi.

Muazzez Ersoy'dan dolgu dudak modasına ilginç benzetme: Traktör lastiği

Muazzez Ersoy'dan dolgu dudak modasına ilginç benzetme: Traktör lastiği

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muazzez Ersoy Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

YUSUF ERTEM:

BU KADINI ÇOK SEVİYORUM YA, ÇOK SAMİMİ ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN ABLAMM

22
0
yanıtYanıtla
sesine kurbanız ablamız.:

yarısı karadenizli de ondandır . dobra dobda . içinde kötülük yok.

8
1
yanıtYanıtla
ALLAH''A KURBAN OLUNUR:

Biz de Çukurova''lıyız bizim içimizde kötülük mü var angus .

yanıt2
yanıt1
dr:

dogruya dogru helal olsun ne bu yada bazi tanidiklar var balon gibi dudak konusuyorlar mi di bi gibi ses cikiyor ne dedikleri bile belli degil yuzune bakmiyorum gulerim diye insan kendi kendine eziyet mi eder

5
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Muazzez Ersoy Kadının delikanlısı, Kasımpaşalı ünlülerdendir. Allah uzun ömürler versin güzel ablamıza. .

4
0
yanıtYanıtla
mehmet:

leyland zora gelemez su kaynatır

3
0
yanıtYanıtla
mehmet:

hayda bi sen eksiktin

2
1
yanıtYanıtla
MSDS:

On numara beş yıldız bir tespit yapmış Muazzez Sultan . . Estetiğe karşı değiliz gerekli ise olmalı, ancak bazı kadınların suratı güzelleşeyim derken şebek poposu gibi oluyor . .

2
0
yanıtYanıtla
MİKROP:

akar kesildi tabi reis''ten , sende zaten hoşaf oldun , gündem lazım tabi

2
0
yanıtYanıtla
osman kartal:

MUAZZEZİ ÇOK ESKİDEN ANKARA DAN TANIRIM . . ONA YAKIŞAN DOĞAL OLMAKTIR. BARİ BİRİLER ÇAKMALARDA KABULLENBİLSE,

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title