Haberler

Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı; 1 Ölü, 1 Yaralı

Adıyaman’da motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki genç feci şekilde hayatını kaybederken, 16 yaşındaki genç ise, hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Adıyaman'da motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki genç feci şekilde hayatını kaybederken, 16 yaşındaki genç ise, hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan Ender Bağcı (17) idaresindeki 02 HS 197 plakalı motosiklet ile Hasari Alan idaresindeki 02 DP 423 plakalı otomobil ile Sakarya Caddesi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi) yakınlarında çarpıştı. Meydana gelen feci kazada motosiklet sürücüsü Ender Bağcı ile motosiklet üzerinden bulunan 16 yaşındaki Yusuf Can Bağcı yola savruldu. Ağır yaralanan Yusuf Can ile Ender Bağcı'nın yardımına Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanları koştu. Hastanede görevli sağlık çalışanları tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan Yusuf Can ile Ender Bağcı ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 17 yaşındaki Ender Bağcı, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, 16 yaşındaki Yusuf Can Bağcı ise yoğun bakım ünitesine alındı. 17 yaşında hayatını kaybeden Ender Bağcı'nın cenazesi, yapılan işlemlerin ardından hastane morguna alınırken, kaza haberini duyarak hastaneye koşan Yusuf Can ile Ender Bağcı'nın yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Can Adıyaman Sakarya Malatya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

mkl:

şu motorlar milletin başına bela. herkesin altında var kural mural dinlemiyorlar. sonrada milletin başına bela oluyorlar.

14
1
yanıtYanıtla
Huseyin:

Yusuf can BAĞCI da vefat etti Allah rahmet eylesin

0
4
yanıtYanıtla
Yazık:

Hüseyin gerizekalısı ne diye yalan söylüyorsun herhalde bu durumda haz alıyorsun yazık senin gibi karaktersizlerin yüzüne tüküreyim

0
0
yanıtYanıtla
Ayse:

Yalan atmayın yusuf can ölmedi ama makineleri bağlı nefes alamıyor siringayla mama veriyorlar belinda kafatasinda bacağından ve kollarında kırıklar var doktorlar herseye hazırlıklı olun diyar ama ölmicek kendisini tanıdığım için bu kadar net konusabiliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Es Gec Rap erdgn:

Allah rahmet eylesin Ailesine Bas sağlığı Diliyorum

0
0
yanıtYanıtla
serap ruya:

Allah yakinlarina bas sagligi versi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title