Haberler

Mortal Kombat X İptal Edildi!

PC ve yeni nesil konsollara çıkan Mortal Kombat X'in sonradan Xbox 360 ve PS3 platformlarına da çıkması için adım atılmıştı.

MCX

PC ve yeni nesil konsollara çıkan Mortal Kombat X'in sonradan Xbox 360 ve PS3 platformlarına da çıkması için adım atılmıştı. İlk önce 2015'in ortasında piyasaya sürülmesi beklenen oyunun çıkış tarihi, sonra 2015'in ikinci yarısına ertelenmişti.

Fakat, Warner Bros Games'in topluluk blogunda paylaşılan duyuru ile Mortal Kombat X'in PS3 ve Xbox 360 platformlarına çıkmayacağı, projenin iptal edildiği duyuruldu.

Topluluk Yöneticisi Yorick şu sözleri kullandı:  "PS3 ve Xbox 360 versiyonlarını, bir Mortal Kombat oyunundan beklediğimiz kaliteye getiremedik ve projeyi planlandığı üzere tamamlayamadığımız için çok üzgünüz."

Mortal Kombat X, şu anda PC, PS4 ve Xbox One platformları üzerinden oynanabilir.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Xbox 360 Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title